Download iPhone XS Wallpaper Official

Mulțumită userului @ar72014, ai acum posibilitatea de download iPhone XS Wallpaper Official. Eu mi l-am pus pe primul pe iPhone X și arată foarte bine. Multă lume va aștepta update-ul la iOS 12 de pe 17 septembrie 2018, însă nu e garantat faptul că wallpapper-ul de pe iPhone XS va fi disponibil și pe iPhone X. Așa că am decis să nu aștept și să-mi pun noul wallpaper de iPhone XS pe iPhone X.

În rest, ce părere aveți despre noutățile prezentate de Apple pe 12 septembrie? Mie mi se pare interesant noul Apple Watch 4, nu neapărat ca formă, ci ca funcții. Treaba cu primul EKG disponibil pe un dispozitiv ”civil” mi se pare cu adevărat o inovație. La pachet cu senzorii de cădere, pare să facă din Apple Watch 4 candidatul ideal pentru ceasul pe care i l-ai dărui unei persoane în vârstă.

Mai multe despre lansările Apple din 12 septembrie 2018 puteți citi pe scurt și la prietenul Bogdan Munteanu pe blog. Wallpaper-urile de iPhone XS le puteți descărca de mai jos.

Download iPhone XS Wallpaper Official

Download iPhone XS Wallpaper Official 2

iPhone XS Wallpaper Oficial 1

Cum pun Wallpaper Official de iPhone XS pe iPhone X

Acum că ai descărcat una din cele două imagini care îți plac, tot ce trebuie să faci este să le salvezi pe iPhone. Poți accesa acest articol de pe iPhone-ul tău, apeși lung pe imaginea dorită sau o deschizi într-o filă nouă și din săgeata de share alegi opțiunea Save to iPhone (Salvează pe iPhone).

Apoi mergi la Settings (Setări), Wallpaper, Choose a New Wallpaper. De la All Photos alegi imaginea dorită pentru wallpaper. Apoi va trebui să o poziționeazi un pic dacă vrei, însă te poți uita pe site-ul Apple ca să vezi cum vine pe noile iPhone-uri și îți va fi ușor să alegi cum să se așeze.

Scrie-mi în comentarii ce iPhone ai și ce părere ai despre noile iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR!

Un comentariu la „Download iPhone XS Wallpaper Official”

  1. Am un iPhone SE. Am actualizat la iOS 12. Aduce câteva funcții în plus, una dintre ele fiind o aplicație cu care poți măsura suprafața unei camere de locuit sau a unui spațiu folosind doar camera dispozitivului. E mişto!
    Of-topic, poate scrii un articol despre actualizarea blogurilor astfel incat sa corespunda GDPR…pluginuri necesare si ce e de facut. Thanks!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.