Design interior Galati: Recomand Dizzart

Atunci când cauți design interior Galati ai probabil în minte mulțumirea unei noi achiziții imobiliare. Poți căuta design interior pentru casă, design interior pentru apartament, design interior pentru spațiu comercial sau design interior pentru garsonieră.

Vorbeam acum 3 luni cu un prieten care și-a cumpărat un nou apartament în Galați. El locuiește momentan în afara țării și îi merge bine, deci banii nu erau neapărat o problemă pentru el. În ceea ce privește amenajarea apartamentului, bineînțeles :).

Însă ce a făcut? S-a apucat singur de apartament. A zis că iese mai ieftin. Pe hârtie și apoi într-un tabel Excel toate treburile păreau deja ca aranjate. Mai ales că și-a luat o marjă de eroare mai mare și în calculele sale inițiale a pus mâna de lucru mai scumpă, gresia mai scumpă, faianța mai scumpă etc. – ați înțeles ideea.

Problemele au apărut după ce s-a apucat de treabă. A schimbat vreo trei echipe de amenajări interioare în Galați și a investit în final vreo 25.000 de euro cu totul în amenajare. Mai citiți odată. 25.000 euro amenajarea interioară a unui apartament de aproximativ 70 mp în Galați.

Poate omul a mai băgat din top ca să se laude, dar chiar și așa, peste 20.000 de euro pentru amenajarea unui apartament de genul ăsta mi se pare exagerat.

În final, amicul meu povestea că dacă știa că bagă atâția bani în apartament mai bine își lua casă sau mai bine apela la serviciile unei firme de design interior Galati.

Și aici intervine informația legată de postarea mea. În primul rând trebuie să vă spun că nu este o postare sponsorizată. Alin Glavan este amicul meu și ne cunoaștem bine. Veronica și Alin sun parteneri și se ocupă de ceva vreme de design interior. De aproape 2 ani de zile au fondat firma de design interior Galati Dizzart.

Sunt oameni serioși, au experiență, iar serviciile lor de design interior sunt chiar foarte accesibile. Multă lume fuge de design interior și pentru că au senzația că e ceva foarte scump, însă nu e deloc așa.

Hai să vă povestesc…

Design interior Galati

În primul și în primul rând, dacă vei apela la o firmă de design interior Galati precum Dizzart, vei avea parte de consultanță. Vii cu schița apartamentului, garsonierei, spațiului comercial etc. și începi să discuți.

Cu siguranță ai o idee despre cum va arăta amenajarea casei visurilor tale, însă genul ăsta de amenajare nu o faci în fiecare zi. Și e bine măcar să asculți părerea unor specialiști care zi de zi doar asta fac și doar cu asta se confruntă. Un sfat scurt din care poți să obții niște informații faine nici măcar nu costă.

Concluzie: Primești idei noi de cum poți exploata la maximum spațiul tău. Inclusiv idei sau aspecte care nici nu ți-au trecut prin cap.

O altă chestie interesantă când lucrezi cu o firmă de design interior Galati este că primești și recomandările de cumpărare a elementelor de decor, a mobilierului etc. Adică nu trebuie să mai stai să cauți tu mobilierul perfect pentru spațiul tău.

Plus că economisești o groază de timp. Imaginează-ți că ai o vedere de ansamblu asupra locuinței sau a spațiului pentru care faci designul interior și că faci modificări pe loc la aspectele dorite. Cu alte cuvinte, un designer bun de interior calculează de 3 ori și dă la tăiat o singură dată.

Concluzie: Firmele de design interior au parteneri cu care lucrează și cu care îți poți demara proiectul la prețuri mai bune pentru clienții lor. Poți economisi și timp și bani.

Design interior Galati preturi

Atunci când vorbim despre design interior nu putem vorbi despre un serviciu cu prex fix. Exact ca în avocatură. Însă ca preț de referință, pentru un apartament suma se poate situa în jurul valorii de 10-15 euro pe metru pătrat.

De asemenea, poate fi și o sumă mai mică dacă e vorba despre un apartament mic sau despre o garsonieră, sau despre o sumă mai mare dacă e vorba despre o casă, un spațiu comercial, o hală, o clădire de birouri etc.

Ce îți recomand eu la final de articol este să le dai un telefon sau email și să discuți cu ei despre design interior. Iar design interior Galati am tot scris pentru că ei sunt din Galați, însă din ceea ce știu de la Alin, ei realizează proiecte de design interior în toată țara. Au clienți din Brașov, din Sibiu, din Constanța și chiar din București, oraș care la prima vedere n-ai zice că duce lipsă de firme bune de design interior.

Îi poți contacta telefonic la 0771336479, pe email la dizartsrl@gmail.com sau completând formularul de contact de aici.

Portofoliu firmă design interior Galati

Dacă vrei să vezi câteva elemente din portofoliul lor, mi-am permis să iau câteva imagini de la ei de pe site și să le pun aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Design interior Galati: Recomand Dizzart”

  1. Buna ziua! De ce ti se par mult 20 k euro bugetul unei amenajari interioare? In cadrul acestor banuti nu intra atat mobila, parchetul, gresia, faianta dar si sacii de ciment, glet, amorsa etc? Pt amenajarea unui apartament cu 2 camere cu o mobila putin peste medie te ajunge 15 k, o saltea de pat de calitate ajunge la 1000 euro.
    Ce costuri are acest “prieten” designer per camera?

    Răspunde
    • Buna ziua, Alexandra! A trecut mult timp de la publicarea articolului (4 ani) si nu mai e de actualitate. E clar ca acum costurile sunt mult mai mari. Legat de preturi, te invit pe dizzart.ro pentru a lua direct legatura cu ei. Multumesc!

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.