De unde mi-am comandat produse BIO si Raw

Mi-am comandat produse BIO și Raw de pe internet. Mai exact, de aici. Am făcut comanda după-masă și a doua zi la prima oră am primit coletul. Foarte promptă toată treaba, recomand.

Am uneori momente de luciditate în care îmi zic că merită să duc o viață mai sănătoasă, să mănânc mai sănătos, să investesc mai mult în sănătatea mea, să mai dau jos din burtă. Știți voi, momente de genul ăla când ești bolnav sau când încep să moară oameni de pe lângă tine la o vârstă foarte fragedă, tocmai din cauza faptului că au dus o viață lipsită de disciplină.

Cel puțin așa e la bărbați, că femeile au o tendință mult mai mare să aibă grijă de ele. Asta din punctul meu de vedere. Poate greșesc. Ok, în ceea ce urmează am să vă povestesc ce mi-am cumpărat, că poate vă inspir și pe voi să faceți niște cumpărături BIO sau Raw Vegan. Înainte de asta, dați-mi voie să vă arat o poză cu o cutie plină cu bunătăți :)

Cutie cu produse BIO si Raw Vegan

În cutia respectivă sunt mai multe chestii. În primul rând, am cumpărat niște fructe uscate și cereale pentru micul dejun. Dimineața sunt mereu pe fugă și am tendința să mănânc cele mai mari porcării la micul dejun. Mai ales cornuri cu ciocolată. Știu că sunt bune, dar nu fac neapărat bine. Așa că de aici a început aventura mea pe site-ul ăsta, de la micul dejun :)

Am luat câteva combinații pentru masa de dimineață. Asta, asta și asta. Dar și vreo trei batoane cu ”chestii” și cacao ca să le folosesc drept gustări. După care au început să-mi cadă ochii și pe alte chestii. Am zis să fac comandă de 150 lei ca să beneficiez de transport gratuit. Nu  cred că e o sumă mare, având în vedere multitudinea de produse pe care ți le poți cumpăra de pe site-ul respectiv cu banii ăștia. Și cum mă uitam eu și la alte produse, am cumpărat ceaiuri sau diverse prafuri BIO / Raw care servesc ca supliment nutritiv. Pe pagina asta veți găsi suficiente chestii care să vă atragă atenția dacă vă alocați suficient timp pentru analiză. Toate produsele sunt descrise foarte bine. Când intri pe descrierea lor vei afla la ce folosesc și cum se administrează. Mai multe te las pe tine să descoperi. Vă las și câteva imagini :)Batoane Raw Vegan Ceaiuri cadou Mic dejun Raw Vegan Pulbere BIO Ulei BIO

8 comentarii la „De unde mi-am comandat produse BIO si Raw”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.