Cum vezi pe Facebook toate paginile la care ai dat like

Dacă vrei să vezi pe Facebook toate paginile la care ai dat like ca să le dai unlike sau pur și simplu să le ții o evidență ai ajuns bine pentru că îți voi explica cum să faci acest lucru ușor și rapid.

Unii dintre noi avem Facebook de mult, iar odată cu trecerea timpului gusturile ni s-au tot schimbat. În urmă cu 5 ani poate ne plăceau anumite lucruri, acum poate nu ne mai plac. De aceea e bine ca și identitatea noastră online să fie convergentă cu noi. Așa că eu m-am hotărât să dau unlike (nu-mi mai place) la anumite pagini la care am dat like de-a lungul timpului. Și am vrut să văd sub formă de listă toate paginile de Facebook la care am dat like, iar în cele ce urmează am să vă prezint pas cu pas cea mai simplă metodă de a vedea paginile de Facebook la care ai dat like.

Primul pas este să intri pe Facebook la secțiunea profil. Atenție, ca și cum ți-ai vizualiza tu profilul, nu la editare profil. După ce ai intrat vei observa în partea din dreapta butonul Vezi Jurnalul de activități. Apeși pe el și ți se va deschide cam tot ce ai făcut în ultima vreme.

În coloana din stânga, spre partea de jos vei observa meniul Aprecieri. Ca să-l recunoașteți mai ușor veți observa că în dreptul său are pictograma butonului de like. Accesați meniul Aprecieri (Likes) și selectați Pagini și subiecte de interes.

După ce ați selectat Pagini și subiecte de interes veți observa în centrul atenției toate paginile de Facebook la care ați dat like. Acestea vor fi afișate sub formă de listă și vor fi structurare pe ani și luni. După cum veți observa și în print screen-ul de mai jos, ca să dați unlike la una sau mai multe pagini de Facebook la care ați dat like în trecut trebuie să mergeți pe pictograma care semnifică funcția de editare. Pictograma este simbolizată de un creion, dar o să vă dați seama din imaginea de mai jos care este.

După ce ați dat click pe ea puteți selecta Nu-mi mai place sau Unlike (în funcție de limba în care folosiți Facebook). Atunci când dați unlike la o pagină de Facebook e ca și atunci când dați unfriend la un prieten de pe Facebook – nu apar notificări speciale în cronologia acestuia, deci nu va sări brusc pe tine toată lumea la care ai dat unlike. Cam asta ar fi. Dacă ești de părere că acest articol în care am prezentat cum vezi toate paginile de Facebook la care ai dat like pe Facebook ca să le dai unlike este util, dă-i un share pe Facebook ca să-l vadă și prietenii tăi și să se apuce de curățenie pe Facebook :)

Cum vezi pe Facebook toate paginile la care ai dat like

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Cum vezi pe Facebook toate paginile la care ai dat like”

    • Salut! Nu știu dacă există o opțiune de ”mass unlike”. Eu m-am dus pe fiecare pagină și am dat unlike. Acum văd că s-au adunat iar. Dacă găsesc o soluție mai bună dau de veste pe blog.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.