Te-ai gandit vreodata sa-ti faci curatenie in aplicatiile de Facebook? Iata cum.

Că a fost vorba de aplicația unei companii pe care o apreciezi, o greșeală, ceva ce nu mai folosești, o intenție, un experiment sau chiar o păcăleală, cu siguranță avem o droaie de aplicații Facebook care ne invadează contul fără să vrem. Așa ca merită ca din an în Paști să faci o curățenie la aplicațiile de Facebook pe care le folosești. Asta până nu se adună prea multe și te apucă lenea. Ca să faci curățenie la aplicațiile de Facebook cărora le-ai dat acces la informații și drepturi de pe contul tău trebuie mai întâi să le vezi la un loc. Pentru a face asta este suficient ca din pagina principală Facebook (News Feed) să dai click în stânga pe titlul meniului Aplicații. Apoi, mergi pe setările rapide (rotița din capăt, dreapta) din dreptul fiecărei aplicații la care vrei să renunți și selectează opțiunea Șterge aplicația. Va trebui să confirmi acest lucru și să aștepți un pic ca pagina web să-și facă refresh, iar tu să continui să ștergi și alte aplicații de Facebook pe care nu le mai folosești. Spor la treabă! Iar dacă ai considerat util acest articol nu ezita să-i dai un share. Uite și un print screen mai jos din care să-ți formezi o idee legată de cum ștergi aplicațiile de Facebook nefolositoare.

4 comentarii la „Te-ai gandit vreodata sa-ti faci curatenie in aplicatiile de Facebook? Iata cum.”

  1. Eu fac o astfel de curatenie odata la 3-4 luni cred. Bine, ca nici nu dau access la toate prostiile, si like la toate porcariile. Sunt mai selectiv cand vine vorba de chestii de acest gen.

    Răspunde
  2. Mi-ai adus aminte ca e cazul sa fac si eu o astfel de curatenie. Nu am mai folosit de mult timp vreo aplicatie din cele pe care le-am instalat. Stau acolo degeaba.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.