Cum sa afli informatii in timp real despre CM 2014 direct de pe telefon

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 (Cupa Mondială 2014) este suficient să ai instalată pe smartphone aplicația Google Now și să specifici atunci când ești întrebat că dorești să primești informații în timp real despre CM 2014. După aceea vei observa că (în cazul Android) dacă dai slide spre dreapta vei intra automat în interfața Google Now care îți va arăta rapid informații foarte importante despre campionatul mondial de fotbal 2014. Sunt informații despre CM2014 legate de următoarele meciuri, scorul în timp real de la un anumit meci, istoricul scorurilor și al meciurilor, ora locală la care se joacă fiecare meci etc. Practic, nu mai ai nevoie de altceva pentru a fi la curent cu scorurile și informațiile despre Cupa Mondială 2014. Nu trebuie să instalezi alte aplicații dedicate sau să intri pe alte site-uri. Google Now preia informațiile despre CM 2014 direct de pe site-ul oficial Fifa. Aplicația Google Now pentru iPhone și Android poate fi descărcată de aici. Mai jos am pus și un print screen ca să vedeți cum arată centrul de notificări Google în care veți avea toate informațiile centralizate în timp real.Real time info CM 2014

3 comentarii la „Cum sa afli informatii in timp real despre CM 2014 direct de pe telefon”

  1. Eu nu sunt microbist, mai mult îmi place tenisul, dar tot timpul urmăream campionatele mondiale. Acum cu sesiune nu prea am timp, dar Now mă anunță cu tot ce e important :))

    Răspunde
  2. Of, greu Gabi, greu… Mie Android-ul mi-a bagat de mult pe gat Google now. Ma anunta si cand trebuie sa plec la facultate. :))

    Cat despre meci… ultimul gol a fost EPIC! Asa zice o fata. :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.