Sa inceapa articolele despre fotbal

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Așa cum bine știți a început campionatul mondial de fotbal. Sau Cupa Mondială 2014 cum i se mai zice. Parcă tot internetul are așa o tentă de culori ale Braziliei. Eu microbist nu-s, dar la meciuri de genul ăsta mă uit dacă sunt cu prietenii și mai ales dacă e cu multă bere pe lângă. Însă cel mai frumos sentiment care mi se trezește în preajma acestui campionat mondial de fotbal din 2014 este că fac 4 ani de când m-am cunoscut cu Irina. Iar cum campionatele mondiale de fotbal sunt din 4 în 4 ani îmi va fi foarte ușor să rețin de cât timp suntem împreună și nu voi fi prins în offside cu aniversări și chestii din astea importante pentru femei :) În rest, v-ați luat TV la ofertă ca să câștigați BMW-ul la Cupa Mondială sau aveți de gând să mergeți să vedeți meciurile pe terase cu prieteni, bere, alune semințe și alte accesorii consumabile bărbătești? Sau both? cm 2014

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend