Cum a fost de revelion la Union Jack

Gata, am pozele! Vă zic din start că încă nu am pozele, dar imediat ce le primesc de la Cosmin Atanasiu am să fac un update la acest articol.

Per total, nu mai țin minte mare lucru, deci e clar că a fost un revelion pe cinste :). Mi-a plăcut muzica, mi-a plăcut atmosfera, mi-a plăcut că am fost alături de colegi și prieteni dragi și mi-a plăcut modul de servire a mesei.

Legat de servirea mesei pot spune că a fost ca la un altfel de pub (așa cum este și sloganul Union Jack). Adică tacâmuri în pahare, ca de obicei (dacă ați mai fost pe acolo), și platouri cu mâncare din care te serveai direct, fără farfurii ca la nuntă sau botez. Nu știu cum sună pentru voi, dar mie mi-a plăcut. Recunosc că frigăruile mi-ar fi plăcut să fie mai bine făcute, dar la ora aia pentru mine conta mai mult paharul de whisky + cola pentru că mă săturasem deja de la aperitivele alea pe care orice om când vine înfometat la un revelion abia le așteaptă :).

În plus, am descoperit la Union Jack un ospătar tare drăguț pe nume Ionela (sunt convins că toți ospătarii de la Union Jack sunt drăguți, dar ea s-a nimerit să servească la masa noastră). Era toată un zâmbet și a fost foarte pozitivă și serviabilă. Mai rar ospătari cu o asemenea atitudine, atitudine pe care promit că o voi felicita public ori de câte ori întâlnesc așa ceva.

Vă doresc un an nou fericit și să ne vedem mai des la Union Jack Galați pentru că a început să-mi placă și clar voi merge mai des acolo.

În plus, trebuie să vă dezvălui că următoarea ediție BGG (Blog Gathering Galați) se va desfășura în prima parte la restaurantul Flow din Galați și în a doua parte la Union Jack (cu cel puțin un rând din partea casei pentru participanți :) – pișcotăreală de numa’ numa’ pentru bloggeri :)). Vă țin la curent, stați liniștiți!

Union Jack

+ poze… când mi le-o da Cosmin :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Cum a fost de revelion la Union Jack”

  1. good memories {v-am vazut pe acolo, defapt doar ma gandisem ” uite ma, tipu asta seamana cu ala cu blogul..and what do you know}

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.