BGG 3, cea mai mare întâlnire a bloggerilor în Galați de până acum

La un moment dat au fost peste 40 de persoane în separeul pe care Yoobi ni l-a pus la dispoziție pentru eveniment. Când zic că a fost cea mai mare întâlnire a bloggerilor din Galați de până acum, mă refer strict la noțiunea de blog meet, adică băut bere :), nu la conferințe sau alte evenimente pentru bloggeri. Mi-ar plăcea ca după acest BGG să scrie mai mulți bloggeri participanți despre eveniment. Doar așa îl putem crește și doar așa se vor arăta interesați mai mulți sponsori. Momentan trebuie să mulțumim sponsorilor care ne-au sprijinit fără nici o problemă și fără nici o cerință: pub Yoobi pentru găzduire și un rând din partea casei, TShirt Factory pentru materiale promoționale, Taxi Samatax Galați pentru transportul lui Pato și lui Angelo Robitu în Brăila, revista Explore pentru organizare și susținere media, prinGalati.ro, PresaGalati.ro și Star-Gossip.com pentru promovare.

Ca de fiecare dată, s-au discutat diverse aspecte, iar dacă mi-a scăpat ceva, vă rog să menționați pe blogurile voastre. Până una alta, am să menționez următoarele:

  • Cei care nu au blog, își vor face blog :). Cei care n-au mai scris de mult pe blog, vor scrie mai des pe blog. Vom avea cel puțin un copywriter și un jurnalist experimentat cu blog nou.
  • Unii dintre noi ne vom băga în proiectul MadeinGalati.ro. Eu sper să scriu un articol pe lună și să-i pot inspira cu restructurarea site-ului.
  • Următorul #BGG va avea o scurtă perioadă de warm-up și apoi va exista un timp de o oră în care dacă cineva va dori să transmită sau să propună ceva, să o facă public față de toți participanții.
  • După ce proiectul de consultare publică a cetățenilor la care lucrează Cristi Ochiu se va apropia de final, bloggerii îl vor ajuta în promovarea acestuia.
  • AIESEC Galați va analiza propunerea de punere a orașului Galați pe hartă prin marcarea monumentelor istorice cu niște coduri QR care să conducă vizitatorul către mai multe detalii (așa cum au făcut frații noștri din blogosfera Vrânceană).
  • Ștefan Bădiță continuă strângerea de semnături pentru salvarea Roșiei Montane, iar cei interesați de susținere îl pot contacta aici.
  • Există dorință de dezvoltare personală în rândul tinerilor oameni de online, iar Nicoleta Doina Radu ne invită la sesiunile de adunările grupului de coaching din Galați și promite că ne va anunța despre următoarele sale proiecte în grupul #BGG.
  • Destul de multe persoane care au participat la #BGG 3, vor participa și la be TedX Galați, eveniment care va avea loc sâmbătă, pe 28 noiembrie începând cu ora 10:00 la Club ArcelorMittal.

Cam asta îmi amintesc eu în linii mari, dar mă aștept să citesc câte ceva și la voi.

În rest, atmosfera a fost super. Mai toată lumea era cu zâmbetul pe buze. Am simțit multă energie și vibrație la #BGG 3. La Yoobi totul a fost conform așteptărilor și chiar vă recomand să mergeți acolo. E cu adevărat un social connection bar. În separeu eram noi cu #BGG, iar în alta zonă avea Toyota o întâlnire. Asta nu înseamnă că pe la celelalte mese nu erau pur și simplu oameni care au venit acolo să se relaxeze și să se distreze pe muzica bună. Foarte faină muzica de la Yoobi, potrivită pentru toate generațiile. Soției mele cred că i-ar fi plăcut mult acolo așa că am să o duc :). Am un zâmbet tâmp pe față și acum. Nu știu, dar m-a entuziasmat mult evenimentul ăsta.

#BGG este evenimentul nostru, al bloggerilor, al oamenilor de online. Doar împreună îl putem crește din toate punctele de vedere de la ediție la ediție, așa cum s-a întâmplat până acum. Asta presupune că trebuie să ne implicăm mai mulți, mai mult. Mi-aș dori ca #BGG să nu rămână doar un eveniment. Mi-aș dori ca #BGG să devină o asociație a bloggerilor din Galați – Brăila. O asociație a cărei forță pozitivă să crească într-un an cât altele în 10. Dar nu e suficient să-mi doresc doar eu :).

Încă aștept pozele de la eveniment, iar lista cu participanții încă se verifică. Deci, urmează update cu lista și cu pozele de la #BGG 3.

Update cu poze aici sau mai jos.

6 comentarii la „BGG 3, cea mai mare întâlnire a bloggerilor în Galați de până acum”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.