Noua eră în reclamele video

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Dacă cineva credea că reclamele video au murit, iată că nu e deloc așa. Virgin Mobile a creat noțiunea de BlinkWashing în reclamele video din cadrul proiectului de promovare ale celor mai ieftine planuri tarifare de comunicare pe care le oferă. Ei doresc să se diferențieze în piață oferind cele mai bune prețuri la abonamente, dar oferind telefonul la preț de liber în rate lunare, diferențiate ca și costuri față de abonamentul de comunicare. Adică, nu includ prețul telefonului în abonamentul de bază, fiind ceva mai transparenți față de majoritatea operatorilor de telefonie mobilă din lume (inclusiv România). Rămâne de văzut dacă o să le iasă, însă cu BlinkWashing sigur le-a ieșit. Hai să testați și voi. Vă trebuie doar un computer cu cameră web sau un laptop cu cameră web încorporată. Ce se întâmplă? După ce ați intrat pe pagina respectivă și ați dat allow aplicației să se folosească de camera voastră web, va trebui să vă calibrați clipitul. Apoi, va începe reclama. La fiecare clipire voluntară sau involuntară reclama se va schimba cu alta și tot așa. Rezultatul? Vă las pe voi să-mi spuneți dacă BlinkWashing este o inovație sau nu în domeniul reclamei video. Testați cu un click aici. Sorin, mulțumesc pentru link.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Noua eră în reclamele video”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend