Am fost la GAS 2013

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


GAS 2013 reprezintă abrevierea pentru Galați Auto Show 2013. Weekend-ul ăsta a fost ditamai expoziția de mașini pe faleza superioară din Galați. De la parcul Viva și până la Elice, circulația a fost închisă ca de obicei, iar de la un capăt la altul au fost mașini cât vezi cu ochii. Din păcate nu am zăbovit prea mult, ca am fost cu fiică-mea, așa că am să fiu scurt. Mercedes-Benz a avut cel mai tare stand din punctul meu de vedere. Aveau un cort alb foarte fain ca și concept, tipe mișto și mașini și mai mișto. Vedeta a fost un S Klasse super dotat. Știți vorba aia: nu contează dacă ai multe clase cât timp ai un S Klasse :). Din păcate n-am poză. În categoria mea a fost clasa A, dar recunosc ca sunt topit după CLA. Simpatic și standul Toyota cu hibridele ei ochioase. Mi-au plăcut și masinile vechi, bine întreținute. Chiar dacă nu a fost genul de eveniment care să te dea pe spate, salut astfel de inițiative în Galați, mai ales că pun oamenii pe gânduri. Am auzit destul de mulți domni bine care vorbeau intre ei despre viitoarea achiziție în domeniul auto, dar și doamne care testau mașini mai micuțe. Marii absenți de la acest târg au fost cei de la Volkswagen și Audi. Bilă neagră pentru reprezentanții locali care nu au vrut sau probabil nu au avut buget să participe, deși Volkswagen și Audi sunt printre cele mai apreciate și cumpărate branduri auto în România. În rest, am făcut câteva poze și am petrecut timp de calitate cu puștoaica mea.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Am fost la GAS 2013”

 1. A fost… ok. Nu mai mult, nu mai puțin.

  Am plecat cu un gust amar de la standul Jaguar. Au pornit la un moment dat F-Type și l-au turat puțintel, dar n-a fost destul iar când am întrebat de XKR-S nici n-au vrut să-l pornească.

  „Dom’le consuma 2 litri la o pornire… bla bla”

  Cifrele le știu și eu, am venit la spectacol auto în aer liber cu o mașină rară să ne comportăm de parcă suntem în lift…

  La capitolul ăsta mi-au plăcut Toyota/Lexus, au plimbat ăștia de-a lume de se făcea coadă.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend