Clean Internet Marketing Services

Primul articol pe 2014 vine cu Ursan Time :)

Pentru că am primit un domeniu gratuit pe viață când mi-am luat o găzduire de la Hosting 24, am decis să mă joc un pic pe www.UrsanTime.com. Unul din obiectivele mele pe 2014 este să-mi dublez veniturile, iar singura modalitate de a obține acest lucru este să mai fac și altceva în timpul liber. De aceea, m-am apucat de construcția www.UrsanTime.ro – trebuie să mai adaug doar cea mai importantă parte: serviciile :). Designul îl voi păstra extrem de simplist și curat (precum tagline-ul) și poate voi primi cadou de anul nou un logo pe măsură :). Wish me luck :)!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

11 Comments

 • Vreau si eu o campanie de Google AdWords pe nisa de imobiliare… dar te ocupi 100% personal de ea.

  Hai „La Multi (b)Ani !” in 2014 sau/si „”La Multi (urs)Ani!”

 • Delia Ionescu

  Reply Reply 01/01/2014

  Felicitari si mult succes in noul an si sa fie mult mai bogat.Succes in activitatile derulate,

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 02/01/2014

   Mulțumesc Delia! Foarte, foarte interesant business-ul tău. Faceți și în Galați?

 • Iulian Grecu

  Reply Reply 02/01/2014

  În primul rând, mult succes cu el și cât mai mulți clienți, străini dacă se poate! În al doilea rând, după cum am discutat zilele trecute, mi-am luat și eu găzduire de la ei, pachetul GOLD pe un an de zile și nu am primit domeniu (bine că nici nu vroiam să iau de acolo, nu-mi place să am domeniile împrăștiate la diferiți registeri). Crezi că-i pot contacta (în caz că aveam și domeniu la pachet) să-mi dea eventual un domeniu? Eu nici n-am fost prea atent la ofertă, prețul m-a făcut să-l cumpăr cât mai repede… Și chiar așa? Domeniu pe viață? .COM? Cam greu de crezut, asta pentru că ”știam” sigur că nu le poți înregistra pe viață…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 02/01/2014

   Să știi că linkul de afiliat nu a funcționat sau nu ai folosit tu codul de cupon UrsanReward – dacă folosești un alt cod de cupon codul de afiliat este egal cu 0 :(, dar asta este…

   Legat de domeniu, nu ți-l oferă pe viață la modul că ți-l înregistrează pe viață. Pentru simplul fapt că ai găzduire la ei îți vor reînnoi anual domeniul din banii lor. Dar îți dai seama că nu poți folosi un alt registrar :). În plus, domeniul e gratuit pe viață atâta vreme cât ai hosting la ei asociat cu domeniul respectiv. Dacă renunți, nu mai e :).

   Merită să faci un ticket la support și vezi dacă îți poți lua domeniu retroactiv. Dacă nu, dă cancel la cont și fă-ți unul nou (eventual tura asta folosind codul meu de afiliat :)).

   • Iulian Grecu

    Reply Reply 02/01/2014

    Eu am folosit link-ul tău de afiliat, însă cu un alt cod promo. Dacă foloseam codul tău promo nu mă costa 47$, ci undeva la 70$…Legat de domeniu ”pe viață”, mă gândeam eu că este ceva mai ”putred” la mijloc.

    • Gabriel Ursan

     02/01/2014

     Nu e putred, e doar marketing, dar mie mi se pare cât se poate de fair, mai ales că unii oferta domeniu gratuit doar în primul an, după care te pune să-ți plătești.

     Ai prins reducerea de 70% de sărbători care a fost valabila pana pe 30. Super! Să mă anunți când finalizezi noul proiect ca presimt ca va fi ceva fain.

    • Iulian Grecu

     03/01/2014

     Te anunț, însă de o oră site-ul este down.

     It’s not just you! http://www.DOMENIU.com looks down from here.

     Prima impresie legată de Hosting24 rămâne ”bună” :))

 • Delia Ionescu

  Reply Reply 03/01/2014

  Momentan doar in bucuresti si Ilfov dar treptat o sa ne extindem la nivel national si chiar curse internationale. Doamne ajuta! Succes!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/01/2014

   Super! Mult succes! Abia vă aștept în Galați :), mai ales că vă pot recomanda și colaboratori care să transporte marfă (bănuiesc că în alte orașe o să mai și externalizați din servicii).

Leave A Response

* Denotes Required Field