Primul articol pe 2014 vine cu Ursan Time :)

Pentru că am primit un domeniu gratuit pe viață când mi-am luat o găzduire de la Hosting 24, am decis să mă joc un pic pe www.UrsanTime.com. Unul din obiectivele mele pe 2014 este să-mi dublez veniturile, iar singura modalitate de a obține acest lucru este să mai fac și altceva în timpul liber. De aceea, m-am apucat de construcția www.UrsanTime.ro – trebuie să mai adaug doar cea mai importantă parte: serviciile :). Designul îl voi păstra extrem de simplist și curat (precum tagline-ul) și poate voi primi cadou de anul nou un logo pe măsură :). Wish me luck :)!

11 comentarii la „Primul articol pe 2014 vine cu Ursan Time :)”

  • Super! Mult succes! Abia vă aștept în Galați :), mai ales că vă pot recomanda și colaboratori care să transporte marfă (bănuiesc că în alte orașe o să mai și externalizați din servicii).

   Răspunde
 1. În primul rând, mult succes cu el și cât mai mulți clienți, străini dacă se poate! În al doilea rând, după cum am discutat zilele trecute, mi-am luat și eu găzduire de la ei, pachetul GOLD pe un an de zile și nu am primit domeniu (bine că nici nu vroiam să iau de acolo, nu-mi place să am domeniile împrăștiate la diferiți registeri). Crezi că-i pot contacta (în caz că aveam și domeniu la pachet) să-mi dea eventual un domeniu? Eu nici n-am fost prea atent la ofertă, prețul m-a făcut să-l cumpăr cât mai repede… Și chiar așa? Domeniu pe viață? .COM? Cam greu de crezut, asta pentru că ”știam” sigur că nu le poți înregistra pe viață…

  Răspunde
  • Să știi că linkul de afiliat nu a funcționat sau nu ai folosit tu codul de cupon UrsanReward – dacă folosești un alt cod de cupon codul de afiliat este egal cu 0 :(, dar asta este…

   Legat de domeniu, nu ți-l oferă pe viață la modul că ți-l înregistrează pe viață. Pentru simplul fapt că ai găzduire la ei îți vor reînnoi anual domeniul din banii lor. Dar îți dai seama că nu poți folosi un alt registrar :). În plus, domeniul e gratuit pe viață atâta vreme cât ai hosting la ei asociat cu domeniul respectiv. Dacă renunți, nu mai e :).

   Merită să faci un ticket la support și vezi dacă îți poți lua domeniu retroactiv. Dacă nu, dă cancel la cont și fă-ți unul nou (eventual tura asta folosind codul meu de afiliat :)).

   Răspunde
   • Eu am folosit link-ul tău de afiliat, însă cu un alt cod promo. Dacă foloseam codul tău promo nu mă costa 47$, ci undeva la 70$…Legat de domeniu ”pe viață”, mă gândeam eu că este ceva mai ”putred” la mijloc.

    Răspunde
    • Nu e putred, e doar marketing, dar mie mi se pare cât se poate de fair, mai ales că unii oferta domeniu gratuit doar în primul an, după care te pune să-ți plătești.

     Ai prins reducerea de 70% de sărbători care a fost valabila pana pe 30. Super! Să mă anunți când finalizezi noul proiect ca presimt ca va fi ceva fain.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.