Niște statistici și la mulți ani :)

Așa cum șade bine oricui, e bine să privim un pic la anul care tocmai trece, să măsurăm câteva lucruri și să ne propunem obiective noi.

Înainte de asta, dați-mi voie să vă mulțumesc pentru acest an minunat și să vă doresc un 2014 mai productiv, mai sănătos și mai liber (cu mai puțin stres). Eu mă voi concentra un pic mai mult pe familie în 2014 ca să echilibrez balanța. Vă sugerez să faceți la fel că sigur va ieși ceva frumos din asta. Amintiți-vă că cea mai de preț armă pe care o avem noi ca oameni este atitudinea față de tot. O atitudine pozitivă va genera întotdeauna acțiuni. O atitudine negativă vă genera întotdeauna reacții. Așa că vă doresc un 2014 plin de acțiuni și de control asupra propriei voastre vieți.

În ceea ce mă privește, pentru mine anul 2013 a fost un an scurt :). Pentru că am avut mult de treabă și pe plan personal și pe plan profesional. Așa că nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Partea bună e că 2014 se anunță și mai și :).

Dar pentru că acum ne aflăm pe blog, merită să povestesc mai mult despre el. Prefer tura asta să păstrez chestiile personale la nivel personal, iar chestiile profesionale la nivel confidențial :). Doar tura asta, promit :).

Legat de statisticile www.GabrielUrsan.ro pot spune că în acest moment am scris fix 900 de articole, am strâns 8.319 comentarii (o rație de 10,8%) și am ajuns la o medie de trafic care se situează undeva pe la 1.500 de vizitatori absolut unici pe zi și peste 100.000 de afișări pe lună. Conform trafic.ro închei anul pe locul 4 la categoria bloguri personale, chiar sub blogul Danei Rogoz (Abramburica). Nu caut nimic, doar mă laud :) (vorba din glumele cu anunțuri matrimoniale :)). În ceea ce privește social media singurele statistici cu care mă pot mândri sunt cei aproape 14.000 de oameni care mă urmăresc pe Facebook și cei 5.843 oameni care mă urmăresc pe Google+. Iar conform Facebrands România, pagina mea de Facebook se află pe locul 12 în categoria bloguri personale. În 2014 voi mai avea de lucrat cu Twitter-ul și Newsletter-ul, știu.

Sunt multe articole cu urări de la mulți ani pe care le aveți de citit, așa că am să încerc să fiu empatic și să opresc articolul ăsta aici, chiar dacă mă mânca în tastatură :). La mulți ani și un an nou fericit alături de cei dragi!

La multi ani 2014

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

19 comentarii la „Niște statistici și la mulți ani :)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.