Domenii com gratuite

Acest articol este dedicat celor care vroiau să-și facă un site sau un blog, dar nu au avut să dea toți banii odată și pe domeniu și pe hosting. Am găsit o ofertă bună de care am profitat și eu de altfel pentru un client. La orice plan de hosting cumpărat de la acest furnizor, clientul primește un domeniu com, info, net, org etc. gratuit, pe viață. Mulți oferă domenii gratuite la achiziția de hosting, dar pentru primul an.

Cei pe care vi-i recomand îți oferă domeniu gratuit pe viață atâta vreme cât îți păstrezi hostingul la ei. Și chiar se mișcă decent – înainte de a face pasul către ei pentru clientul meu am citit review-uri pe net și ca la orice firmă de web hosting, părerile erau împărțite așa că am decis să testez. Și sunt mulțumit, de aceea recomand. Hostingul vine cu tot ce trebuie la pachet, iar varianta Gold oferă și IP dedicat plus că nu ai prea multe restricții chiar dacă e shared. Poți să-ți iei domeniul gratuit la pachet cu hostingul de aici.

În plus, la înregistrare, dacă bagi codul UrsanReward vei plăti mai puțin.

Spre exemplu, dacă folosești codul de reducere specificat vei plăti doar aprox. 19 lei / lună pentru planul Silver în loc de aprox. 26 lei / lună. Iar în cazul planului Gold (pe care îl recomand pentru că nu e diferență mare), dacă folosești codul de reducere UrsanReward vei plăti doar aprox. 29 lei / lună în loc de aprox. 36 lei / lună. Am aproximat peste tot pentru că prețurile sunt, bineînțeles, în dolari și pot varia în funcție de curs.

Vorbim de hosting serios din afară, nu de hosting la 1 dolar care e hosting de 1 dolar. Ce mi-a plăcut cel mai mult la ei este că îți multă toate site-urile de pe un hosting pe altul în mai puțin de o zi lucrătoare. Le oferi datele de acces la cPanel-ul firmei de hosting de la care te muți și aștepți puțin. Tu tot ce trebuie să faci este să schimbi name serverele la domenii după ce totul e gata.

Și da, firma asta de hosting are și sistem de afiliere, dar nu prea poți să-ți furi căciula singur pentru ca te detectează la nivel de IP, computer de pe care accesezi, adresă de mail folosită la înregistrare și inclusiv formă de plată (card sau PayPal). Deci e totul safe and locked up pentru că în afară afilierea joacă la alt nivel.

Deci, dacă aveți nevoie de un domeniu gratuit, intrați aici și faceți-vă un cont de hosting. E o ocazie bună să începi un nou proiect online sau să-ți muți hostingul actual. Mai ales că domeniul e gratuit pe viață, nu doar în primul an.

Domeniu com gratuit

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Domenii com gratuite”

  1. Folosesc si eu hosting24 pe un site cu vizitatori din US, pana acum nu am incercat pentru bloguri pentru Romania decat hosting autohton, sunt curios cum merge avand in vedere ca tu il folosesti pentru blogul tau.

    Răspunde
  2. Era o alternativa pentru domeniu com gratuit fara sa fii nevoie sa cumperi host doar ca nu cred ca mai e valabila plus ca nu puteai sa-i actualizezi decat DNS-ul de tip A.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.