După cum observați, www.GabrielUrsan.ro rulează pe un Framework Genesis + un child theme StudioPress. Site-ul www.UrsanTime.com rulează direct pe framework-ul Genesis. Despre tot ce înseamnă Genesis și StudioPress themes aflați aici de pe site-ul oficial.

Acest articol nu face referire la vreun concurs sau ceva de genul. Vă zic din start că e un articol de vânzare. Dacă ați vizitat linkul de mai sus și ați căutat Genesis Framework ați observat cu siguranță că acesta costă vreo 60 de dolari. Eu îl ofer la 20 de dolari sau chiar mai puțin. L-am cumpărat legal, am licență pe el și conform TOS StudioPress am dreptul să îl folosesc pentru toți clienții mei atâta vreme cât nu le ofer acestora acces la contul meu de pe StudioPress ca să-și descarce gratuit de acolo toate temele pe care le-am cumpărat deja – ceea ce mi se pare normal și de bun simț.

Pun la dispoziție două modalități de a achiziționa Genesis Framework mai ieftin.

Prima modalitate e să îl vând direct (20$). Îmi lași un comentariu la acest articol cu intenția de de achiziție, eu te contactez pe mail și stabilim modalitatea de plată (PayPal sau transfer bancar direct). După ce ne-am înțeles și ne-am plătit, eu îți trimit imediat framework-ul.

A doua modalitate este să-ți cumperi găzduire web de la Hosting 24 (link afiliat) folosind codul meu de cupon „discountlifetime„. Sunt înregistrat ca afiliat cu ei, deci mă vor plăti ei în locul tău. Ideea e să-ți iei un shared hosting Gold (vine cu multe nelimitate și IP dedicat la pachet – merită – fă o comparație și ai să vezi) care te va costa 8,84$ pe lună dacă folosești codul de cupon discountlifetime și te muți sau îți începi noul proiect online la ei. Singura chestie pe care merită să o menționez este că în acest caz îți voi instala eu pe site Genesis Framework și nu îți voi oferi un kit cu framework-ul. De aceea, mută-ți (ți-l mută ei gratis în 24 ore lucrătoare) sau creează-ți proiectul online la ei. Îți zic din start că interesul meu este să rămâi clientul lor de hosting pentru că altfel nu-mi recuperez nici o investiție, deci faza în care vrei să-mi tragi țeapă cu „îmi fac cont o lună ca să iau Genesis Framework de la ăsta și după aia anulezNU merge.

Cam atât am avut de zis. Dacă vreți Genesis Framework contactați-mă rapid. După ce îmi recuperez investiția (transparent și fair enough zic eu) probabil voi lăsa disponibilă doar a doua modalitate de achiziție (cea cu hosting la pachet).

Genesis Framework


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  15 replies to "Am un Framework Genesis de dat"

  • Coffee

   E o oferta buna pentru cei care nu il au deja.

  • Coffee

   Cum ti se pare Jetpack Comment System comparativ cu sistemul default de comentarii? Se incarca mai greu? Foloseste cineva facilitatea de a comenta prin conturile de FB, Google, etc.?

   • Gabriel Ursan

    Eu îl folosesc și sunt mulțumit. Nu se încarcă mai greu, iar oamenii chiar comentează folosind profilul de Facebook – cei care nu au un blog sau un site.

    S-ar putea să-ți aducă mai mult engagement. Try

    • Coffee

     Mulțumesc!

     • Yamasha

      jetpack, odata cu update-urile e posibil sa dea erori. mai bine lasi sistemul default ca… nu se stie niciodata.

     • Coffee

      Il las atunci, desi folosesc deja jetpack la alte chestii.

  • Adi

   De tinut minte! Chiar imi place mult aceasta tema. Sper ca sa mi-o pot permite cat de curand.

   • Gabriel Ursan

    Dă-mi un mail și te ajut gratuit cu framework-ul. Pentru că simt că vrei să faci ceva frumos.

    • Adi

     Wow. Nu ma asteptam la un asemenea gest. Nu stiu cum sa-ti multumesc… Ti-am trimis mail. Ai respectul meu, multumesc.

Comentează la acest articol