Cu Anca la Intraceuticals

În acest articol vă povesteam despre Anca, tânăra bloggeriță gălățeană cu care am început o campanie de testare a serviciilor aBeauty Clinique Galați. În cazul în care nu vă amintiți de Anca Botezatu, o puteți vedea în fotografia de mai jos și probabil la următorul blog meet, blog gathering, BGG, GBG sau oricum vreți să numiți întâlnirile de bloggeri de pretutindeni care se desfășoară la Galați.

Anca a revenit de puțină vreme în țară, după mai bine de 10 ani petrecuți în Canada. Dorește să cunoască/recunoască cât mai mulți oameni noi în Galați și în mediul online, în general. Blogul 101 Fashion Street pe care inițial la pornit în limba engleză pe vremea când era în Canada, tratează subiecte legate de modă și stil de viață. Este plin de fotografii și de atitudine pozitivă :). De curând a devenit blog bilingv, deoarece Anca a început să scrie și în limba română ;).

Cu Anca la Intraceuticals 11

Startul campaniei de testare a tratamentelor de slăbire sau înfrumusețare corporală și facială pe care aBeauty clinique le oferă, a început cu un tratament facial profesional Intraceuticals. Știți voi, tratamentul ăla eficient pe care și-l fac vedetele pentru că nu doare, dar are rezultate imediate datorită infuziilor cu acid hialuronic și substanțe nutritive în profunzimea dermului cu ajutorul oxigenului hiperbaric.

Iată câteva poze cu Anca în vizită la aBeauty clinique pentru tratamentul facial profesional Intraceuticals.

Cum i s-a părut Ancăi tratamentul Intraceuticals?

Vă las pe voi să descoperiți direct de pe blogul ei ;).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cu Anca la Intraceuticals”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.