Copilul vostru mai bea lapte (praf) dacă are peste 3 ani?

Al meu da. Fetița mea are chiar 3 ani și 8 luni. Și încă bea lapte dimineața și seara. Dar nu lapte de vacă sau ce cumpărăm noi adulții din comerț. Ci lapte praf 3+. Am dezvățat-o la timpul ei de suzetă, de pampers, de tot ce trebuie. În afară de niște probleme de comportament, laptele la biberon (da, încă are plăcere să-l bea la biberon) este o plăcere pe care noi i-o facem. Este greșit?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Copilul vostru mai bea lapte (praf) dacă are peste 3 ani?”

 1. Si totusi, de ce nu bea lapte natural si ii dati chimicale la biberon?! Vi’se pare ca voi ati crescut rau sau aveti iluzia ca mizeriile alea de prafuri sunt exact ce ii trebuie unui organism in plina dezvoltare?!
  Doar intreb, nu imi permit sa critic, pentru ca fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru copilul sau.

  Răspunde
   • Pai si tu faci doar ce ii place copilului tau sau ce e bine pentru copilul tau?! :) De problema asta ma lovesc tot mai des pe la prieteni de ai mei sau chiar fratii de’ai mei care uneori gresesc enorm si cu reprercursiuni destul de nasoale in ce priveste sanatatea sau educatia copilului lor pentru viitor. Te mai miri ca este uneori prea agitat copilul tau sau ca nu mananca?! Te’ai intrebat vreodata daca nu cumva de la un gest aparent nevinovat e ceva in neregula?! :)

    Nu fac cursuri de parenting … fereasca Dumnezeu, pentru ca asa cum am spus, fiecare este responsabil direct de copilul sau, eu doar am deschis o discutie si cam atat. A mea are maine, poimaine 18 ani … si cumva ma bucur enorm ca nu a prins vremurile cand toate chimicalele si alte tampenii au luat avantul din ultimii ani.

    Răspunde
 2. Matematic ar fi asa: daca un biberon are sa zicem 240 ml, atunci practic bea 420 ml apa si maninca echivalentul in grame a 60 ml de prafuri; ceea ce din punct de vedere hidratare e super ok, iar din punct de vedere mincare este un adaos mic fata de ce maninca in total intr-o zi.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.