Al meu da. Fetița mea are chiar 3 ani și 8 luni. Și încă bea lapte dimineața și seara. Dar nu lapte de vacă sau ce cumpărăm noi adulții din comerț. Ci lapte praf 3+. Am dezvățat-o la timpul ei de suzetă, de pampers, de tot ce trebuie. În afară de niște probleme de comportament, laptele la biberon (da, încă are plăcere să-l bea la biberon) este o plăcere pe care noi i-o facem. Este greșit?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Copilul vostru mai bea lapte (praf) dacă are peste 3 ani?"

  • Aurelian

   Matematic ar fi asa: daca un biberon are sa zicem 240 ml, atunci practic bea 420 ml apa si maninca echivalentul in grame a 60 ml de prafuri; ceea ce din punct de vedere hidratare e super ok, iar din punct de vedere mincare este un adaos mic fata de ce maninca in total intr-o zi.

  • ice4you

   Si totusi, de ce nu bea lapte natural si ii dati chimicale la biberon?! Vi’se pare ca voi ati crescut rau sau aveti iluzia ca mizeriile alea de prafuri sunt exact ce ii trebuie unui organism in plina dezvoltare?!
   Doar intreb, nu imi permit sa critic, pentru ca fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru copilul sau.

   • Gabriel Ursan

    Pai, nu e prea simplu. Asta e laptele care ii place :)

    • ice4you

     Pai si tu faci doar ce ii place copilului tau sau ce e bine pentru copilul tau?! :) De problema asta ma lovesc tot mai des pe la prieteni de ai mei sau chiar fratii de’ai mei care uneori gresesc enorm si cu reprercursiuni destul de nasoale in ce priveste sanatatea sau educatia copilului lor pentru viitor. Te mai miri ca este uneori prea agitat copilul tau sau ca nu mananca?! Te’ai intrebat vreodata daca nu cumva de la un gest aparent nevinovat e ceva in neregula?! :)

     Nu fac cursuri de parenting … fereasca Dumnezeu, pentru ca asa cum am spus, fiecare este responsabil direct de copilul sau, eu doar am deschis o discutie si cam atat. A mea are maine, poimaine 18 ani … si cumva ma bucur enorm ca nu a prins vremurile cand toate chimicalele si alte tampenii au luat avantul din ultimii ani.

Comentează la acest articol