Telecomanda bluetooth

[Video] Nu recomand această telecomandă bluetooth dacă iPhone 6 sau iPhone 6S

Mi-am comandat printre altele o telecomandă bluetooth pentru a comanda camera smartphone-ului de la distanță. Poate pentru alte telefoane o funcționa, sau poate am nimerit-o eu prost (mai încerc). Telecomanda e asta, mini trepiedul e ăsta, iar selfie stick-ul e ăsta. Mini trepiedul mi se pare cea mai bună investiție. Selfie stick-ul nu prea am reușit să-l testez. Update: Sunt un bou. N-am citit la descrierea selfie stick-ului că produsul cu care vine bonus (adică telecomanda BTH) nu e compatibilă cu modele iPhone de la 6 în sus. Deci, nu recomand această telecomandă bluetooth dacă ai de la iPhone 6 în sus. Mai jos cred că merge.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • Marius

  Reply Reply 01/03/2016

  Domn politician nu vă mai uitați așa agresiv în ochii noștri :D Și nu mai filmați pe automat că ai 23-023832 culori pe imagine :D

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/03/2016

   Zi si mie ce si cum bre.

   • Marius

    Reply Reply 02/03/2016

    Daca-i filmat cu telefonul esti cam limitat, daca e filmat cu aparatul foto se mai regleaza. :D

 • Petre

  Reply Reply 02/03/2016

  Sa incep cu comentariul cerut de tine – „Vai ce urat esti” :)

  Cand mai fimezi incearca sa tii cont de directia luminii ca sa ai o lumina cat mai uniforma pe fata … in rest, spor la treaba !

 • Cine-i domnul acela uratel? :)
  Ce ce-l lasi pe blog sa faca ce vrea el? :)
  Daca-ti strica ceva? Se vede pe el ca nu se pricepe. :)

Leave A Response

* Denotes Required Field