[Video] Nu recomand această telecomandă bluetooth dacă iPhone 6 sau iPhone 6S

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Mi-am comandat printre altele o telecomandă bluetooth pentru a comanda camera smartphone-ului de la distanță. Poate pentru alte telefoane o funcționa, sau poate am nimerit-o eu prost (mai încerc). Telecomanda e asta, mini trepiedul e ăsta, iar selfie stick-ul e ăsta. Mini trepiedul mi se pare cea mai bună investiție. Selfie stick-ul nu prea am reușit să-l testez. Update: Sunt un bou. N-am citit la descrierea selfie stick-ului că produsul cu care vine bonus (adică telecomanda BTH) nu e compatibilă cu modele iPhone de la 6 în sus. Deci, nu recomand această telecomandă bluetooth dacă ai de la iPhone 6 în sus. Mai jos cred că merge.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „[Video] Nu recomand această telecomandă bluetooth dacă iPhone 6 sau iPhone 6S”

  1. Sa incep cu comentariul cerut de tine – “Vai ce urat esti” :)

    Cand mai fimezi incearca sa tii cont de directia luminii ca sa ai o lumina cat mai uniforma pe fata … in rest, spor la treaba !

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend