Omul meu politic preferat este…

Omul meu politic preferat este și omul tău politic preferat. Nu ai cum să negi asta. Anul ăsta e an de campanie electorală. Dar campania electorală n-a început (cică). Așa că putem să ne declarăm oamenii politici preferați fără să fim acuzați de campanie electorală.

Omul meu politic preferat este acela care s-a îngrijit de statul român așa cum trebuie. Omul meu politic preferat este cel care s-a îngrijit de educația mea așa cum trebuie. Omul meu politic preferat este cel care m-a ajutat să devin ceea ce am devenit.

Nu în ultimul rând, omul meu politic preferat m-a învățat și m-a ajutat cum să câștig bani ca să-mi întrețin familia. Omul meu politic preferat m-a ajutat să-mi cumpăr un apartament. Să nu uităm nici că omul meu politic preferat m-a ajutat să-mi cumpăr, nu una, ci două mașini. Ar fi păcat să nu menționez de omul meu politic preferat când m-a ajutat până acum să realizez atâtea lucruri în viață. Mai ales că omul meu politic preferat i-a ajutat pe părinții mei să aibă o pensie respectabilă. Tata 500 lei, iar mama nimic. N-au muncit deloc, se pare.

Numele omului meu politic preferat este P. Spătaru. Și da, îl știți cu toții. Când ați avut nevoie de ceva în viață vi le-a oferit cu drag stimabilul domn P. Spătaru.

Când ai avut nevoie de ajutor cu ceva, ți s-a răspuns: O să te ajute P. Spătaru. Când ai avut nevoie de bani, ți s-a răspuns: O să-ți dea P. Spătaru. Când ai avut nevoie de un loc de muncă și-ți crăpa măseaua, ghici cine ți-a venit în ajutor? Exact, domnul P. Spătaru.

Când te plângeai de viața pe care o duci, P. Spătaru a fost mereu lângă tine și e un om politic care merită tot respectul și admirația ta. Să fim serioși, ori de câte ori te loveai de ceva, domnul P. Spătaru era mereu lângă tine și te ajuta. Pur și simplu nu poți să negi faptul că P. Spătaru te-a ajutat în viață. Orice ai făcut, orice ai reușit în viață nu a fost altul lângă tine decât P. Spătaru. Domnul P. Spătaru este un om bun care merită să candideze din nou pentru că îl vom alege din nou cu majoritate de voturi. Pentru că mereu ne ajută și e bun cu noi.

Om politic preferat
Trăiască P. Spătaru`!!!

Sursă imagine: ”politician jurând” via .

Numele său întreg este Pulea Spătaru` dacă nu v-ați prins încă și se pare că este rudă cu Pulea Dan (mulțumesc TNR pentru inspirație). Dacă și pe tine te-a ajutat acest om politic în viață nu ezita să dai share la acest articol ca să afle și alții cum ai realizat ce ai realizat.

P.S. (Later Edit): Acest articol este um pamflet și trebuie tratat ca atare. Oameni buni, eu, Gabriel Ursan, nu mă implic în politică și vă doresc mult succes cu asta dacă o faceți. De religie, politică, afinități sexuale sau sport nu prea vreau să scriu. Iar celor care m-au sunat să candidez prin diverse locuri le zic cu tot respectul că nu vreau. Nu vreau nu pentru că nu vreau să mă implic în comunitate, ci pentru că politica e un ”one way road” pe care eu nu vreau să pășesc. Pot ajuta comunitatea pe care credeți voi că o pot ajuta strict din poziția mea. Poziția mea de blogger (part-time) de weekend pe care o am acum. Mulțumesc pentru înțelegere. No hard feelings.

3 comentarii la „Omul meu politic preferat este…”

  1. Consider că, ai omis să faci o anumită completare la articolul tău ( articol care m-a amuzat foarte mult prin descrierea modelată realistic), şi anume : din articol reiese faptul că nu ai fost ajutat de nimeni (P.Spătaru), eu zic că datorită „ajutorului” primit de tine de la P.Spătaru ai fost impulsionat să ajungi unde eşti acum, determinându-te să faci tot ceea ce ne-ai spus mai sus, şi nu numai.Fiecare dintre noi, se regăseşte în situaţiile de admiraţie faţă de P.Spătaru, dar pot spune că în toate situaţiiIe TU EŞTI OMUL TĂU POLITIC PREFERAT ( exceptând trecutul şi pensiile părinţilor noştri care după ani de muncă au pensii insuficiente), drept urmare, îţi propun să îţi acorzi şi unanimitatea de voturi, pentru că domnul P.Spătaru a fost exclus de pe listele de candidaţi.Felicitări!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.