O husă bună de telefon se poate dovedi cu adevărat utilă

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Eu nu am fost niciodată adeptul huselor de telefon pentru că schimbau forma acestuia, schimbau senzația la atingere și strângeau mizerie. Mai aveam perioade în care mă apuca câte o dambla să-mi iau husă la telefon. Nu mă ținea mai mult de două săptămâni și renunțam la husă.

Însă, de când mi-am luat iPhone 6S în noiembrie m-a preocupat mult siguranța acestuia. Așa că atunci când am făcut prelungirea de contract la Orange i-am făcut și asigurare, dar mi-am comandat și o husă.

Am exact această husă (aș fi vrut pe negru, dar e foarte ok și maro) pentru iPhone 6S din noiembrie 2015. Este vorba despre o husă originală, de la Apple. Foarte scumpă sau mult mai scumpă decât o husă obișnuită, dar pentru mine și-a meritat banii până acum. Și e singura husă care a rezistat atâtea luni până să nu renunț la ea. Vă explic imediat de ce. Păi, în primul rând este dintr-o piele de calitate. Pe lângă faptul că e plăcută la atingere, nu strânge nici atât de mult praf. Apoi, vorbim de protecție.

Și nu mă refer aici la rezistența la căzături din alea zdravene (că nu mi-am scăpat iPhone-ul pe jos până acum). Mă refer la acele mici atingeri pe care le ai cu telefonul atunci când ții în mână.

Mie mi se întâmplă în mașină, când îl bag cu cheile în buzunar sau când transport mai multe chestii în mâini și îl ating/lovesc de uși. Cu o astfel de husă l-am salvat de zgârieturi și de uzură suplimentară.

Telefonul arată impecabil și acum – 10/10 cum i-ar zice unii pe olx. În concluzie, eu nu zic că trebuie musai să-ți iei o husă scumpă. Aș zice mai degrabă că ar merita o husă super finuță care să-ți placă, dar care să-ți ofere și un plus de calitate, nu să se smotocească ca ultima janghină după 2 luni. Nu numai că îți va proteja telefonul, dar îi va crește și valoarea de revânzare. Voi ce părere aveți de huse? Folosiți o husă sau un toc pentru telefonul vostru? Ceva argumente pro sau contra?

Husa iPhone 6S

Husa iPhone 6

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „O husă bună de telefon se poate dovedi cu adevărat utilă”

  1. Husa de care vorbești este elastică? Adică e universală? Poți băga în ea și iPhone 6S (4.7″), și iPhone 6S Plus (5.4″)?

    Că nu înțeleg cum într-o husă de 5.5″ să bagi un smartphone de 4.7″? Sau ai omis să adaugi la iPhone-ul tău un Plus?

    Răspunde
  2. Urata husa. Trb sa ii iei un alien surface si rezolvai problema. Eu am alien surface la s6 edge+ si la revedere husa!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend