Ce sa nu faci inainte sa mergi la sala

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Sâmbătă și Duminică au fost două zile pline. Sâmbătă a fost ziua fiicei mele, iar Duminică a fost zi de sărbătoare. Anyway, am cam exagerat cu berea și m-am culcat foarte târziu (gen 3 dimineața). Luni m-am trezit relativ ok, fără probleme. Am avut o zi ok la muncă, totul bine. Însă luni e zi de sală (da, acuș împlinesc două luni de când merg la sală). Și m-am dus la sală. După trei serii de piept m-a pălit o durere de cap de am zis că până aici mi-a fost. Eu de obicei nu mă sperii când mă doare ceva sau nu intru în panică, dar durerea aia de cap a fost atât de bruscă și puternică încât am zis că mă prăvălesc în secunda doi. Din fericire nu s-a întâmplat nimic grav, drept pentru care încă sunt prezent și vă scriu aici :) Însă alcoolul și lipsa de odihnă nu merg nici în clin, nici în mânecă cu sportul. Indiferent cât de puternic și rezistent te-ai crede.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend