Ce sa nu faci inainte sa mergi la sala

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Sâmbătă și Duminică au fost două zile pline. Sâmbătă a fost ziua fiicei mele, iar Duminică a fost zi de sărbătoare. Anyway, am cam exagerat cu berea și m-am culcat foarte târziu (gen 3 dimineața). Luni m-am trezit relativ ok, fără probleme. Am avut o zi ok la muncă, totul bine. Însă luni e zi de sală (da, acuș împlinesc două luni de când merg la sală). Și m-am dus la sală. După trei serii de piept m-a pălit o durere de cap de am zis că până aici mi-a fost. Eu de obicei nu mă sperii când mă doare ceva sau nu intru în panică, dar durerea aia de cap a fost atât de bruscă și puternică încât am zis că mă prăvălesc în secunda doi. Din fericire nu s-a întâmplat nimic grav, drept pentru care încă sunt prezent și vă scriu aici :) Însă alcoolul și lipsa de odihnă nu merg nici în clin, nici în mânecă cu sportul. Indiferent cât de puternic și rezistent te-ai crede.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend