Ce faci cu blogul cand pleci in vacanta?

Acum sunt la volan și treaba asta s-a publicat automat. Pentru că doar așa reușești să publici articole aproape zilnic dacă nu ești blogger full time. Scrii articole când ai timp și cum ai timp. Și mai ales atunci când ai inspirație, niciodată forțat, că e de cacao, se simte.

Am plecat în concediu. S-ar putea să am net acolo, s-ar putea să nu am. Așa cum calul vine, sau nu vine, dacă îl chemi, sau nu-l chemi. Așa cum s-ar putea să mai arunc un ochi online, sau s-ar putea să nu arunc. Așa cum s-ar putea să aprob și să comentez la articole de pe blog sau s-ar putea să nu.

Da, tot la bulgari, că fiică-mea încă are vârsta să nu zboare cu avionul pentru că lu tacsu` îi este frică după pățaniile cu zborurile din Germania de care am să vă povestesc altă dată ca să nu par acum chiar ultimul inadaptat. Mergem pe undeva la 60 Km de Varna. Obzor se numește stațiunea. Am plecat pe recomandare fermă. Sper să fie ok. Cel puțin la fel de ok ca atunci când am plecat de capul nostru în familie restrânsă (noi 3). Nu mă pot abține: pentru că atunci când pleci pe recomandare fermă de pe un blog de turism (sau agenție) poate fi foarte bine sau poate să nu fie foarte bine.

Vremea să fie bună…

Plus că am senzația puternică de mâncărime la degete și în vacanță. Vă dați seama că nu voi rata prilejul să-mi fac poze cu chișatul berea de la super mega ultra all inclusive. Cât dorm copiii e rost de scris pe blog. Ăștia spun că au acolo și wi-fi gratis și sală de fitness. Le prefer pe amândouă, deși am backup cu multe flotări de voie și vreo 400 MB de net în roaming câștigați la un concurs anul trecut și valabili până prin august.

Cert este că mă voi concentra pe multă odihneală și timp petrecut împreună cu familia. Contează mult, vă zice tata (sau un tată). În rest, singura mea temere e să nu vină din nou inundațiile pe la bulgari, că de furat mașină veți vedea după câteva zile de ce nu va dori să mi-o mai fure nici naiba. Să aveți o săptămână productivă și faină. Eu sigur voi avea. Pentru că ploaia atunci când o chemi cu tradiții străbune… ori vine, ori nu vine.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Ce faci cu blogul cand pleci in vacanta?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.