Va era dor de Poptamas?

Puteți să râdeți cât vreți. Să faceți mișto de mine cu toate rudele voastre. Dar pentru mine fiecare share pe care îl dădea cineva cu pagina lui Poptamaș îmi lumina ziua.

Cum mă simțeam trist, cum deschideam Facebook și vedeam un gând profund și 100% original distribuit de cineva de pe pagina lui Poptamaș. Am fost foarte trist când am aflat că o șleahtă de neghiobi au dat report la pagina lui de Facebook, iar nenea Mark nu a mai făcut față presiunii și a decis să o închidă. Nu înainte de a face un mare backup numai pentru el, ca să se bucure singur. Dar speranța moare ultima.

Arhi, Crivăț și TVDeCe au luat atitudine față de mârșăvia asta cumplită care a adus un nor de plictiseală față de tot ce se întâmpla pe Facebook în lipsa lui Poptamaș. Și sper din tot sufletul să nu fie singuri. Drept pentru care mă alătur mișcării de susținere profundă. În caz că ați ratat cele mai tari citate, vă invit să dați share la următorul:

Spiritul uman e sfânt și e singurul cu care mai rămâi după ce prietenii au plecat. Dacă prietenii au plecat înseamnă ca au plecat și că trebuie să te apuci de cursuri de dezvoltare personală ca să-ți regăsești prietenii adevărați, cei care contează.

E mare păcat că sufletele curate nu au mai putut să se exprime, să încurajeze profund multitudinea de oameni care sperau la o viață mai bună împărtășind cugetări inteligente, să arate tuturor că nu dau like la orice prostie, să arate că sunt în trend.

Fără pagina lui Poptamaș viața e mult mai tristă și recunosc că nu-mi pot imagina ce fel de oameni sunt ăia care i-au dat report. Serios, ce ați avut cu omul? V-a făcut rău direct? Nu. V-a jignit? Nu. V-a insultat inteligența? Probabil că nu. Atunci? Îmi place că imediat cum cineva are succes este atacat din toate părțile. De ce? De ce trebuie să asistăm la astfel de mârșăvii pentru care să scriem pe blog postări forțate ca să ne intre ads-urile așa cum trebuie? De ce? Dacă ai blog și îți pasă nu te opri aici. Fă ce am făcut și eu. Scrie un articol de rahat cu cu o cugetare de rahat și susține acum filosfia poptamașiană.

Tony Poptamas

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Va era dor de Poptamas?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.