Ce e acest #UnshpeMail?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

#UnshpeMail este newsletter-ul meu zilnic. Dacă ești abonat la blogul meu înseamnă că vei primi doza aproape zilnică de #UnshpeMail 100g Forte. Dacă ești abonat la blog știi probabil că trimit un mail zilnic cu toate articolele ca să nu te stresez de fiecare dată când public.

Ei bine, acest mail venea la ora 08:00 dimineața. Însă rata cea mai mare de deschidere era la ora 11:00. Cred și eu. La ora 8-9 dimineața toată lumea dă cu delete rapid la mailurile opționale și se concentrează doar pe mailurile primite de la șefi. Și eu o fac.

Așa că mailul de la ora 8 se schimbă. Va fi mailul de la ora 11. Mai exact ora 11. Sau unșpe. Sau unsphe. Anyway. Va fi UnshpeMail: Titlul celui mai recent articol. Dacă nu scriu nimic, va fi un fel de UnshpeMiel, adică nu va va sosi nimic la tine în inbox sau Promotions dacă folosești Gmail și ți-ai permis să nu tragi încă mailurile mele în Inbox. Serios acum, permiți mailurilor mele să plece în tab-ul Promotions când eu încă nu vând nimic? :)

Lăsând toată gluma la o parte eu sper să activez o parte din cei 6.000+ de abonați de care povesteam aici cu tot cu print screen-uri. Din 2009 și până azi nu e mare lucru. Dar se pare că stau cu cu mortu`n casă și mă complac. Așa că strig: Mail sau nu mail?! Aceasta e întrebarea.

Dacă în noiembrie nu citiți măcar #UnshpeMail-ul trebuie să vă scot din listă ca să rămân măcar cu cei 3.000+ relativ activi. E timpul să comunicăm pe Mail nu pe Miel, bros. Că vin facturile de la GetResponse :).

Acuma eu nu garantez că #UnshpeMail-ul va fi de calitate sau că va fi livrat zilnic. Dar mă voi strădui să v-il livrez periodic în doza corespunzătoare. La urma urmei, cine mai poate în ziua de azi să dea și să ofere porția sa zilnică de #UnshpeMail Forte 100g în doze suficient de echilibrate chiar dacă are un blog cu de toate? Poate ăia cu #OptMail Forte sau #NouaMail cu absorbție treptată pe care vă recomand să îi citiți. De la mine vine cam de trei ori pe săptămână un #UnshpeMail. Atâta vreau, atâta pot :)

UnshpeMail

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Ce e acest #UnshpeMail?”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend