Autori noi pe blog

Cititorii fideli au observat că pe blog au apărut autori noi. Nu, nu sunt articole plătite sau guest post-uri. Adi Bot, spre exemplu, face parte din echipa blogului de ceva vreme și veți mai citi multe articole interesante scrise de el. Vor mai veni și alți autori aleși pe sprinceană.

Trebuie să recunosc că timpul nu e cel mai bun prieten al meu. Însă blogul meu rămâne pasiunea mea. Iar pasiunea se numește blog. Așa cum unii se dau cu bicicleta sau cu motorul, eu mă dau cu blogul. Ori de câte ori am ocazia. Voi scrie tot eu pe aici. Numai că voi avea și alți prieteni care vor scrie pe acest blog și mă voi asigura că scriu după chipul și asemănarea mea :)

Schimbări prea multe nu vor fi. Însă am observat în statistici că oamenii citesc GabrielUrsan.ro pentru conținut în primul rând. Și mai apoi pentru omul din spatele blogului. Iar dacă omul din spatele blogului poate oferi același tip de conținut împreună cu o echipă, de ce să nu o facă? La urma urmei nu voi trăi veșnic. Și mi-ar plăcea ca acest blog să existe și după ce mă duc eu să explorez un pic ”cromozoamele infinitului” (nu vă speriați, mă văd citind asta și la 75 de ani – nu scăpați ușor de mine).

Ideea de bază e următoarea: scriu despre tehnologie, internet, marketing (preponderent online), evenimente, blogging și alte chestii mai mult sau mai puțin personale care îmi trec prin cap. Însă am început în ultima vreme să am postări și despre sănătate (mă preocupă), viață (mă preocupă), marketing afiliat (beau multă bere din asta și mă preocupă).

Însă eu sunt unul singur. Și de aceea voi apela mereu la ajutor de specialitate. Adică la colaboratori care vor scrie uneori pe blogul meu. Oameni care vor fi dedicați să aducă plus valoare vouă, cititorilor frecvenți, ocazionali sau noi. Va fi ok, chill.

Oricum țin cont de feedback-ul vostru și citesc toate comentariile. Cel mai nasol e că nu-l primesc în comentarii, ci în mesaje private, în postări de Facebook sau în alte medii. Apropo, ce v-ar face să comentați mai mult aici pe blog? E ceva nașpa cu formularul de comentarii? Merită să bag Facebook Comments sau Disqus? Eu am lăsat așa formularul de comentarii doar pentru simplul fapt că oricne comentează aici mai  obține și câte un backlink ok.

Sunt demodat și nu știam? :)

Echipa GabrielUrsan.ro

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Autori noi pe blog”

  1. Sa scrii articolul, iar spre sfarsitul articolului sa pastrezi 1-2 paragrafe in care sa ridici la fileu niste probleme sau intrebari legate direct de subiect si pe care e posibil sa si le fi pus si alti cititori care s-au lovit de ele.

    Am mai vazut pe alte site-uri/bloguri comentarii normale si comentarii Facebook, deci dau posibilitatea cititorului sa comenteze in felul in care ii e mai comod.

    Răspunde
  2. Eu nu comentez pentru link, ala e doar un bonus :) .. comentez pentru ca am o nelamurire sau un raspuns sau o adaugire la informatia din articol.

    E adevarat ca sunt mai in voga comentariile Disqus sau Facebook, dar cine vrea sa comenteze, comenteaza oricum .. zic .. poate fi un motiv faptul ca multa lume intra de pe telefon sau tableta, iar sectiunea de comentarii este foarte jos, deci tb sa dai mult de scroll .. ?!?!?!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.