Hai să jucăm niște jocuri sâmbătă la Bloggers Arena Galați 2

Bloggers Arena Galați este un eveniment început în orașul nostru la inițiativa băieților de la Thecon. Sâmbăta asta ne jucăm începând cu ora 11:00 la sediul Thecon de aici (în zona Ultimul Leu). Mai multe detalii găsiți la Bogdan Pană.

Invitatie #BAG2

Cu această ocazie îmi invit un cititor să participe și să ne jucăm împreună. Sau, de ce nu, mai mulți cititori. Ideea e că sâmbătă îmi mut biroul și nu voi ajunge chiar de la 11:00, dar după-masă, un Fifa sau un StarCraft tot trec să bag cu cineva pe acolo.

Cei de la Thecon pun la dispoziție computere și console, însă poți veni și cu laptopul tău. #BAG2 este un eveniment dedicat bloggerilor si cititorilor lor, susținut de o echipă de băieți entuziasmați, fotografiat de Vlad Mototolea și Marian Nes. Suntem în continuare în căutare de parteneri în vederea susținerii acestei comunități. Recomand firmele care livrează mâncare să pună mâna pe acest eveniment ca să obțină expunere și susținere din partea tinerilor care vor participa. Este doar sfatul meu de azi :)

#BAG2

Iată cum a fost data trecută. Vă rog să treceți cu vederea că eu mi-am luat bătaie la absolut orice joc. Nu eram în formă :). Bine, e și Andrei pe acolo, care e jucător profesionist de Fifa și am auzit că nu-l acceptă lumea pe la evenimente pentru că e foarte bun :)) Ei bine, eu mă pun cu el la ce Fifa vrea el. Fac tiki taka până îl plictisesc și îi vine să meargă la baie de la bere. Și un gol tot dau.

Glumesc. Ar fi o ocazie bună ca să ne găsim și să mai petrecem ceva timp de calitate împreună. La fel ca pe vremea long-night-urilor din sălile de jocuri (pentru cei care mai țin minte cum stătea treaba).

Deci, dacă ești blogger sau om de online nu ezita să dai cu like și cu socializare aici, pe pagina evenimentului. Organizatorii îți vor da toate detaliile dacă ești interesat. Momentan avem un spațiu mare, dar restrâns, așa că nu ne putem trezi cu ”tot Galațiul” acolo. De asta merită să-ți anunți intenția înainte să vii ca să discuți cu băieții de ce jocuri vom juca, în câte runde etc. Hai să împuternicim astfel de evenimente în orașul nostru pentru că încetul cu încetul se fabrică oțetul. Și încetul cu încetul un oraș, devine un oraș mai viu. Dă share să audă tot omul de online din Galați-Brăila. Mulțam`!

Program #BAG2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.