Mă înscriu înapoi în clasa a 9-a!

Cei de la KFC și PizzaHut au o campanie foarte frumoasă dedicată copiilor care nu au posibilități financiare să își continuie studiile. Astfel, m-am înscris în #clasa9b pentru a mă alătura clasei a 9-a a bloggerilor. Cred că o să facem ceva frumos pe mai departe.

Puteți să mergeți până la finalul lunii la orice KFC sau PizzaHut din țară ca să donați pentru copiii care vor fi ajutați să continue școala. Colegul CiSmaru zice că anul trecut prin această campanie s-au adunat 80.000 euro cu care au fost ajutați peste 120 de copii să-și continue studiile și să meargă în clasa a 9-a.

Ceea ce e impresionant, mai ales că donațiile au fost făcute de voi, oameni la fel ca mine care mai păcătuiți din când în când pe la KFC sau PizzaHut. Preiau ideea colegului Andrei (cu care am și declarat de altfel că vreau să fiu coleg de bancă) și vă spun că această postare de pe blogul meu va fi plătită cu ”250 lei”. Acești bani vor merge către copii și mă bucur nespus când mă pot implica în astfel de campanii cu finalitate reală din partea brandurilor pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Te provoc să-mi lași un comentariu la acest articol sau pe Facebook în care să-mi povestești pe scurt de ce te-ai întoarce tu în clasa a 9-a! Te bagi?

Eu m-aș apuca din nou de clasa a 9-a pentru că aș vrea să trăiesc aceleași experiențe intense pe care doar în liceu le poți trăi. E vorba de agonia aia și extazul ăla de pe vremea aia. E vorba despre legarea unor noi prietenii. Despre caterinca de la ore. Despre profesorii deosebiți pe care am avut ocazia să-i întâlnesc.

Eu am făcut clasa a 9-a la Colegiul Tehnic ”Paul Dimo” (liceul nr. 4) din Galați. Și dacă aș avea cu adevărat ocazia să repet clasa a 9-a de acolo, nu aș schimba nimic. Absolut nimic. Nici măcar tremuriciul de la corigențe. Însă nu despre asta e vorba acum. E vorba despre ce putem face acum pentru alți copii ca să trăiască aceleași clipe de fericire pe care le-am trăit noi în clasa a 9-a.

Gabriel Ursan inapoi in clasa a 9 a

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.