Dana Săvuică și-a creat propriul serum Universkin la aBeauty Clinique

Ieri am participat alături de Dana Săvuică la un eveniment frumos care s-a desfășurat la aBeauty Clinique, mai exact la clinica din Constanța (sunt clinici și în București, Brașov sau Galați și urmează să se mai deschidă clinici aBeauty în țară). S-a lansat DermaFrac și Universkin.

Înainte de eveniment am luat masa cu Dana și am descoperit în Dana Săvuică un om minunat și autentic. Plină de viață, veselă și energică. Dana este genul de om cu care aș sta la cafele ore întregi și nu mi-aș da seama când trece timpul. Pe bune.

Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului și am avut de învățat multe de la ea, fie că ea și-a dat seama de asta sau nu. Și pentru că suntem la mine pe blog, vă recomand un blog. Dana are blog și vă recomand să-l urmăriți aici. Îmi place foarte mult că postează videoclipuri cu ea în care o puteți vedea în elementul ei, fără retușuri sau alte chestii. Destul despre Dana Săvuică :). Toată lumea o știe deja așa că nu mai are rost să zic eu mai multe.

În cadrul evenimentului de la aBeauty Clinique Constanța, Dana Săvuică a descoperit alături de ceilalți participanți puterea tratamentelor și soluțiilor Universkin și DermaFrac. O imagine face cât o mie de cuvinte. Un videoclip face cât un milion de cuvinte. Vă invit să-l urmăriți și să aflați mai multe despre Universkin începând cu minutul 0:43. P.S.: Eu l-am editat :)

Despre Universkin: este un concept unic creat de medici dermatologi și chirurgi plasticieni din Franța. În acest moment conceptul Universkin se regăsește în exclusivitate în orașe precum Brașov, Constanța sau Galați doar la aBeauty Clinique. De asemenea, există și în clinica aBeauty Clinique din București.

Practic, pe baza evaluării lunare a specialiștilor ți se creează pe loc o formulă dermato-cosmetică personalizată din ingredienți activi. E ca și cum ai cumpăra crema cu numele tău pe ea. Imaginează-ți că nu-ți mai cumperi o cremă sau un serum generic, ci îți cumperi în fiecare lună crema ta personalizată specifică tenului tău în luna respectivă. Am reținut un lucru fain din prezentare: azi ai 43 de ani și 4 luni. Peste o lună ai 43 de ani și 5 luni. Tenul tău s-ar putea să aibă nevoie de altceva. Nu te poți da în fiecare lună cu aceeași cremă pentru că nici o lună nu e la fel. Plus că, în luna următoare vei avea o lună în plus adunată la vârsta ta. Gândește-te la asta. Poți obține și tu acum serumul tău personalizat Universkin la aBeauty Clinique de aici.

Te invit să asculți acum și interviul pe care i l-am luat Luminiței Dumitru, specialist în tratamente faciale și corporale, în exclusivitate pentru blogul meu.

Sunt întrebări pe care unii pacienți și le pun. Merită să asculți până la capăt.

Despre DermaFrac: Deși ai aflat tot ce trebuia să afli în interviul de mai sus, am să-ți povestesc foarte pe scurt de ce DermaFrac este o mezoterapie uimitoare. În primul rând nu doare ca la injectările cu ac. Dacă poți obține aceleași rezultate fără să treci prin experiența injectărilor de ce să nu o faci dacă tot a apărut și există DermaFrac? Majoritatea medicilor și clinicilor din S.U.A. folosesc deja DermaFrac, iar asta spune multe.

Pe o scară de la 1 la 10 a durerii a mezoterapiei injectabile, mezoterapia clasică cu ac doare de 8, iar DermaFrac doare de 1. În plus, DermaFrac distribuie uniform micile înțepături pe toată suprafața feței și permite substanței de rejuvenare, hidratare, luminare sau tratare a tenului acneic (fiecare pacient cu ce schemă de tratament primește) să ajungă în mod echilibrat în profunzimea dermului. Adică exact acolo unde trebuie.

În funcție de nevoile tenului tău, DermaFrac este o soluție foarte bună pentru tratarea ridurilor, pentru a crea o piele mai fermă, pentru a întineri frumos sau pentru a rezolva alte probleme cu care te confrunți. De asemenea, DermaFrac oferă rezultate uimitoare și de lungă durată atât pentru față, cât și pentru gât sau decolteu. Află acum detalii despre DermaFrac aici.

Dana Savuica la aBeauty cu Gabriel Ursan

2 comentarii la „Dana Săvuică și-a creat propriul serum Universkin la aBeauty Clinique”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.