Cum a fost la Bloggers Arena Galați ediția 1

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Bloggers Arena Galați este un bloggers LAN party ce a avut prima ediție sâmbătă, pe 9 aprilie 2016 la sediul Thecon din Galați (băieții de acolo fiind atât inițiatorii evenimentului cât și principalii sponsori). Băi, mie mi-a plăcut foarte mult. M-am distrat. M-am simțit bine. Mi-am adus aminte de long night-urile din adolescență. Chiar dacă mi-am luat bătaie din prima și la Fifa 16 și la Mortal Kombat și la Quake 3. Poze găsiți la Bogdan Munteanu și la Bogdan Pană. De asemenea, doresc să menționez și restaurantul Spartan din Galați care ne-a ospătat ca pe niște adevărați luptători sau pe Vlad de la Picture Perfect care ne-a făcut poze. Mâncarea a fost delicioasă (e mereu fain să-mi bulesc dieta la Spartan). Vă las cu un after movie făcut de Bogdan Munteanu. În concluzie: ne-a plăcut, mai facem! Trăiască #BAG !

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend