Cum a fost la Bloggers Arena Galați ediția 1

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Bloggers Arena Galați este un bloggers LAN party ce a avut prima ediție sâmbătă, pe 9 aprilie 2016 la sediul Thecon din Galați (băieții de acolo fiind atât inițiatorii evenimentului cât și principalii sponsori). Băi, mie mi-a plăcut foarte mult. M-am distrat. M-am simțit bine. Mi-am adus aminte de long night-urile din adolescență. Chiar dacă mi-am luat bătaie din prima și la Fifa 16 și la Mortal Kombat și la Quake 3. Poze găsiți la Bogdan Munteanu și la Bogdan Pană. De asemenea, doresc să menționez și restaurantul Spartan din Galați care ne-a ospătat ca pe niște adevărați luptători sau pe Vlad de la Picture Perfect care ne-a făcut poze. Mâncarea a fost delicioasă (e mereu fain să-mi bulesc dieta la Spartan). Vă las cu un after movie făcut de Bogdan Munteanu. În concluzie: ne-a plăcut, mai facem! Trăiască #BAG !

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend