Ted vinde echipamente de protecție

Și când zic că Ted vinde echipamente de protecție, mă refer la acel website, nu la acel Ted pe care îl știe lumea drept o sursă bună de inspirație pentru business sau viață.

De data aceasta Ted vine de la abrevierea Total Equipment Distribution. Oamenii practic cu asta se ocupă, vând echipamente de protecție destinate mai multor tipuri de industrii.

Dacă tot scriu despre ei în acest articol și înțelegeți perfect acest tip de prezentare, hai să vedem și câteva chestii interesante. Analizând site-ul lor web, am observat că acesta arată exact ca un magazin online, numai că de data asta avem de-a face cu un magazin online de echipamente de protecție. Nu știu foarte bine această industrie a echipamentelor care protejează muncitorii, dar mie personal mi se pare fain că poți să-ți echipezi oamenii comandând direct online. Sunt convins că dacă ceva nu vine ok poate fi schimbat conform legilor române în vigoare.

Apoi, uitându-mă pe secțiunea încălțăminte de protecție am observat acolo niște ghete foarte faine la prețuri foarte bune. Și mă refer la utilizarea lor de zi cu zi.

Adică, chiar dacă sunt echipamente de protecție, de ce nu ar putea fi purtate și pe stradă sau pe munte? Spre exemplu, am văzut acolo și niște bocanci sub 200 lei care păreau foarte ok.

Acum singura întrebare ar fi următoarea. Echipamentele de protecție sunt oare fabricate doar pentru a fi utilizate la muncă și atât? Pentru că dacă sunt fabricate doar pentru asta, atunci se justifică prețul mai mic comparativ cu acelaș tip de încălțări ”civile”, ca să zic așa. Pentru că fiind folosite doar la muncă, nu vor fi folosite intens, acestea fiind fabricate mai degrabă pentru protecție în caz de accident sau ceva de gen, decât pentru cine știe ce rezistență. Dar dacă sunt și fiabile și mai oferă și protecție, cred că îi iau tatălui meu o pereche la 60 și ceva de lei, ca să aibă la garaj.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Ted vinde echipamente de protecție”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.