Ieri m-am găsit la berăria H din București cu un prieten din Galați. Cum suntem amândoi din Galați și nu avem timp să ne găsim acolo am zis că mai bine ne găsim în București :)

A fost prima dată pentru mine în berăria H din București așa că mi-am adus aminte că citisem undeva că sunt bune coastele de porc sau coastele de vită. Acestea sunt fierte în prealabil și apoi gătite lent la cuptor. Am comandat pe un platou atât coaste de vită cât și coaste de porc.

Ce să spun, nu a fost tocmai mâncarea la care mă așteptam. Și același lucru l-a zis și prietenul meu. Amândoi ne așteptam la altfel de coaste, cel puțin de porc. Erau foarte grase și ațoase, destul de dificil de mâncat. Coastele de vită erau grase și ele, dar dacă dădeai grăsimea la o parte puteai mânca fără probleme. Plus că aveau un gust excelent astea de vită, trebuie să recunosc.

În rest, frumos la berăria H. Oameni mulți pentru o zi de joi. Probabil și pentru faptul că în ziua de joi nu este concert la ei și oamenii beau liniștiți sau pentru promoția legată de taxi gratuit (dacă vii cu taxiul la berăria H joi, primești bere de valoarea bonului de taxi).

Cu siguranță m-aș întoarce pentru a bea bere la ei, dar și pentru a încerca altă mâncare. Citisem pe contul lor de Facebook niște recenzii care mă îngrijorau. Gen că mâncarea vine târziu, că atunci când se aglomerează ți se aduce berea greu. Probabil că așa o fi uneori.

În cazul meu a fost ok. Berea venea aproape instant, iar coastele au venit suprinzător de repede (vreo 30 de minute) în condițiile în care citisem că se gătesc lent la cuptor. Eu mă gândeam că lent înseamnă vreo oră. În plus, ospătarii erau ok. Erau zâmbitori, rapizi și vorbăreți chiar. Am pus și o poză mai jos. În plan apropiat se văd niște resturi de coaste de porc, iar în plan îndepărtat se văd două bucăți de carne din coastele de vită.

Coaste de porc beraria H


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

    8 replies to "Berăria H din București e faină, dar coastele de porc nu m-au dat pe spate"

Comentează la acest articol