Berăria H din București e faină, dar coastele de porc nu m-au dat pe spate

Ieri m-am găsit la berăria H din București cu un prieten din Galați. Cum suntem amândoi din Galați și nu avem timp să ne găsim acolo am zis că mai bine ne găsim în București :)

A fost prima dată pentru mine în berăria H din București așa că mi-am adus aminte că citisem undeva că sunt bune coastele de porc sau coastele de vită. Acestea sunt fierte în prealabil și apoi gătite lent la cuptor. Am comandat pe un platou atât coaste de vită cât și coaste de porc.

Ce să spun, nu a fost tocmai mâncarea la care mă așteptam. Și același lucru l-a zis și prietenul meu. Amândoi ne așteptam la altfel de coaste, cel puțin de porc. Erau foarte grase și ațoase, destul de dificil de mâncat. Coastele de vită erau grase și ele, dar dacă dădeai grăsimea la o parte puteai mânca fără probleme. Plus că aveau un gust excelent astea de vită, trebuie să recunosc.

În rest, frumos la berăria H. Oameni mulți pentru o zi de joi. Probabil și pentru faptul că în ziua de joi nu este concert la ei și oamenii beau liniștiți sau pentru promoția legată de taxi gratuit (dacă vii cu taxiul la berăria H joi, primești bere de valoarea bonului de taxi).

Cu siguranță m-aș întoarce pentru a bea bere la ei, dar și pentru a încerca altă mâncare. Citisem pe contul lor de Facebook niște recenzii care mă îngrijorau. Gen că mâncarea vine târziu, că atunci când se aglomerează ți se aduce berea greu. Probabil că așa o fi uneori.

În cazul meu a fost ok. Berea venea aproape instant, iar coastele au venit suprinzător de repede (vreo 30 de minute) în condițiile în care citisem că se gătesc lent la cuptor. Eu mă gândeam că lent înseamnă vreo oră. În plus, ospătarii erau ok. Erau zâmbitori, rapizi și vorbăreți chiar. Am pus și o poză mai jos. În plan apropiat se văd niște resturi de coaste de porc, iar în plan îndepărtat se văd două bucăți de carne din coastele de vită.

Coaste de porc beraria H

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Berăria H din București e faină, dar coastele de porc nu m-au dat pe spate”

  1. Poti sa incerci si la restaurant belgian(ixelles de pe closca) din galati coastele, nu vei regreta sau poti sa cumperi de la kaufland coasta marinata si sa o faci tu pe gratar, s-ar putea sa iasa mai bune decat cele de la beraria h. O sa incerc si eu coaste de vita, pana acu’ nu mi-a trecut prin cap :)))

    Răspunde
  2. Te contrazic in privinta locatiei: nu-mi place deloc. Poate-s influentat de zilele cand era fumatul permis, cand taiai fumul cu cutitul.

    Altfel, urasc locatiile mari open-space. Prefer un loc unde daca suntem 20 de persoane, avem incaperea noastra. Cumva, ma simt mai bine. Hala aia imensa ma deprima. Ma simt ca la un depozit in care au pus unii niste mese. Parc-as fi muncitor din ala care bea acolo ca n-are unde.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.