GetResponse lansează un website builder AI foarte tare, inclus în toate planurile

GetResponse este o companie cunoscută ca fiind o companie de email marketing. Însă nu este doar email marketing, pentru că ei de mult îți oferă o soluție completă de marketing online all in one.

Mai exact, pe lângă binecunoscuta funcție de email marketing pe care eu am ales-o de mult pentru clienții mei în detrimentul mult mai cunoscutului MailChimp, GetResponse are multe opțiuni pentru marketeri.

  • Email Marketing – bun, bun de tot cu delivery rate super și extra unelte foarte tari, foarte simplu de folosit. Ai de toate + autoresponder, analytics, list management și mailuri tranzacționale.
  • Conversion Funnel – poți crea funneluri de conversie structurate și ușor de urmărit direct din platformă.
  • Marketing automation, web push notifications, live chat, landing pages, suport pentru webinarii, signup forms și paid ads (Fb sau Google Ads).

Mai nou, se alătură acestor unelte și funcția de website builder AI care te ajută să construiești website-uri rapid și ușor. Partea mișto este că această opțiune este inclusă în toate planurile GetResponse.

La o primă vedere pare un website builder basic, ușor de folosit, fără să știi să scrii cod sau ceva de genul. Poți fie să apelezi la AI ca să-ți genereze un website pe baza unei industrii selectate, cuvinte cheie…

Sau poți să-ți faci manual tu website-ul așa cum vrei aranjând meniurile și elementele de pe pagină cu drag and drop, asemenea unor piese de puzzle. Cu alte cuvinte nu îți trebuie cunoștințe tehnice avansate.

Despre mine știți că sunt un susținător al website-urilor ca bază. Rețelele sociale sunt vehicule. Azi e Facebook la modă, mâine Instagram, poimâine TikTok, ieri YouTube și așa mai departe. Site-ul rămâne.

Și pentru că vorbim despre GetResponse, imaginează-ți că în website ai integrat nativ email marketingul, landing pages, chat, notificări push și toate chestiile pe care în mod normal le cumperi separat.

De la marketer la marketer eu îți recomand să dai o tură cu soluția GetResponse. Nu ai nevoie de card de credit, ai 30 de zile gratuit, iar planurile încep de la doar 15 dolari pe lună (60 lei).

Website Builder

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „GetResponse lansează un website builder AI foarte tare, inclus în toate planurile”

    • șa e, eu îl folosesc de ani de zile pentru rețeaua aBeauty Clinique. Am mai avut tentative pe MailChimp pentru integrări mai ușoare, dar mereu m-am întors la GetResponse.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.