Todoist este aplicația care mă ajută să mă organizez eficient pe toate planurile

În ultimii doi ani am devenit o persoană mult mai organizată și mai disciplinată. Nu m-am sfiit niciodată să folosesc aplicații sau tehnologie care să-mi facă viața mai bună, după cum bine știți.

Există aplicații de organizare foarte ok peste tot și toate sigur sunt bune pe anumite aspecte esențiale. Mie îmi trebuia ceva ca să mă organizez atât pe plan personal pe diverse proiecte, cât și pe plan profesional.

Nu aveam nevoie de complexitatea Trello sau Asana așa că o perioadă de timp am folosit clasicul Notes din iOS, pe care îl folosesc și acum pentru anumite aspecte. În ultimii 2 ani am devenit mai productiv astfel.

Totuși, de o lună și ceva m-am apucat de căutat cu adevărat o aplicație care să facă mai mult, cară să-ți permită o mai bună organizare și care să-ți ofere inclusiv posibilitatea de a delega sarcini, dar într-un mod simplu.

Am studiat un pic gama de aplicații de tip to do și am ales în cele din urmă aplicația Todoist. Este gratuită pentru majoritatea funcțiilor de bază. Eu am trecut la planul plătit pentru că am oameni în echipă.

Puterea checklist-urilor este fantastică și vă recomand să o folosiți în avantajul vostru, fără să o subestimați. Fie că folosiți pix și hârtie pe metoda clasică, sau o aplicație de tip Notes din telefonul vostru.

Eu în ultimii 2 ani oricum mi-am crescut productivitatea prin disciplină și bune obiceiuri, dar folosind Todoist ca aplicație pentru gestionarea checklist-urilor, uneori sunt uimit de câte am realizat la finalul unei zile.

Vă recomand să dați o tură cu ea și să vedeți cum o puteți integra în viața voastră de zi cu zi. Dacă o utilizați ok, veți observa că vă poate scăpa de mult stres mental și de mult stres inutil. Succes!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.