Vreme bună de scris pe blog

La ce fel ninge afară parcă nu-ți prea vine să ieși din casă ca să faci diverse activități în aer liber sau să te lupți pentru un loc de parcare fie că ți-l construiești sau că îl furi :)

Așa că e o vreme excelentă să stai în casă la căldurică și să bei ceva cald împreună cu cei dragi. Mai ales că e Duminică. Nu contează ce aventuri vei avea mâine ca să ajungi la serviciu. E prea devreme să te întrebi asta, că oricum nu poți face mare lucru. Așa că profită acasă de această Duminică înzăpezită :)

În astfel de perioade și activitatea online crește considerabil, asta dacă nu cumva va rămâne înzăpezit și internetul :).

Deci, e o perioadă propice să citești bloguri sau să scrii pe blog dacă ai unul. Fără să-i neglijați pe cei din jurul vostru bineînțeles.

Mă gândesc că e o perioadă optimă și pentru a băga un maraton de filme acompaniate cu floricele, semințe și bere. Sau vin fiert. Deja îmi lasă gura apă numai cât mă gândesc la asta, iar partea cea mai urâtă e că n-am stoc de nimic din cele menționate în casă. Cu mașina n-am cum să-mi croiesc drum în afara parcării ca să ajung la supermarket, iar pe jos nu știu cât de departe voi putea ajunge – cu siguranță voi ajunge măcar la un magazin de cartier – sper doar să fie deschis.

Voi ce alte activități în afară de număratul banilor și… :) mai recomandați în astfel de perioade în care zăpada și viscolul vă țin în casă?

Update: în urma acestui articol, un bun prieten aflat acum în vacanță în Mauritius îmi trimite poza de mai jos (cică făcută azi) ca să mă încălzesc :). Ce să zic… să-ți fie de bine :).

Poza Ciprian Mauritius

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Vreme bună de scris pe blog”

  1. Unde ninge bre? Ca la Brasov, in oras abia daca a dat cativa fulgi… vreo 10 – 20 cm, maxim… la munte sus de tot e alta treaba :) Vezi comentariul de la 4 x 4…

    Ultima data cand m-am interesat partia Bradul din Poiana nu era practicabila :(

    Răspunde
  2. Nu stiu cata caldurica ai tu,dar mie nu prea imi ajunge …de la Sfantul Stat ..asa ca…fiind o tipa prevazatoare..mi.am cumparat de la Selgros,o bicicleta de camera..si…. ma mai incalzesc alergand, dar ce e mai interesant e ca mi.am facut un dosar ,pe care l.am impartit pe capitolele cartii viitoare,ca sa ma ordonez cumva…floricelele ,in schimb,uf,mi.au facut cu ochiul de la prima citire,asa ca…unii fac ce pot ,altii inventeaza…dar,sincera sa fiu,tot la o plimbare imi sta gandul sau la o sueta de duminica ,pacat ca nimeni nu ma ia in seama! O noapte calda,cu ciorapi de lana si ceai cald! SA NU RAZI DE MINE,AM AVUT CHEF DE GLUMA!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.