[Video] Am beneficiat de slăbire prin criolipoliză

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Iată că după aproape 2 ani de la procedura de slăbire prin criolipoliză de care am avut parte la aBeauty Clinique Galați (link articol), m-am reîntors la o criolipoliză la aBeauty Clinique București. De data asta am zis că pot să vă povestesc mai multe după jumătatea videoclipului (direct în video). Vă răspund cu drag la întrebări dacă le lăsați la acest articol, ca să le pot urmări.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „[Video] Am beneficiat de slăbire prin criolipoliză”

 1. Salut. Am vazut ca ai facut reclama la acest salon si prin 2013???… Sa inteleg ca iei in greutate periodic sau ai o legatura cu Ebeauty? Ai incercat sa faci miscare? Unii sau/si unele raman cu vanatai, adica hematoame. E normal? Oare e normal sa elimini cantitati mari de reziduuri deodata? Iti doresc weightloss placut!

  Răspunde
  • Salut! Iau și în greutate periodic și am și legătură cu aBeauty :)

   Criolipoliza nu este o soluție exclusivă, de ultimă variantă. Este o soluție care completează sportul și alimentația. Sport fac aproape zilnic în timpul săptămânii, câte 20 de minute pe zi. Uneori chiar mai mult.

   Din experiența proprie cel mai mult slăbești din alimentație. Eu am început să mă îngraș de când a venit vara, pentru ca s-a deschis sezonul la bere, pizza și ritm haotic de viață :) Dar îmi revin eu…

   Legat de hematoame e normal. Iar dacă ai pielea mai subțire sau ești mai sensibil apar și mai accentuate. Dar de obicei trec în mai puțin de câtva zile. La mine nu se mai cunosc și abia dacă au trecut 24 de ore.

   Legat de cantități mari de grăsime să știi că nu e chiar deodată și nu sunt chiar așa mari. Corpul le porționează li le elimina treptat, în 21 de zile – 31. Criolipoliza nu e o baghetă magică :) Oferă rezultate foarte bune pentru un tratament corporal, dar

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend