Verificare instalatie gaze la centrala termica de apartament

Înțeleg că odată la un an sau odată la doi ani trebuie verificată instalația de gaze de la centrala termică de apartament. Eu recunosc că sunt mai nou la așa ceva, pentru că mi-am instalat centrala abia anul trecut pe vremea asta. Acum, odată cu factura lunară la gaz am primit și notificare de verificare a instalației de gaz pentru centrală. Întrebare pentru gălățeni: ce firmă din Galați care se ocupă cu verificarea instalațiilor de gaze pentru centralele termice de apartament îmi recomandați? Cineva care să facă verificările instalației de gaz pe bune, dar să fie flexibili cu programul și să fie destul de rapizi. Știu, le vreau pe toate ok, dar… așa cum există cerere așa ar trebui să existe și ofertă :) Orice recomandare e binevenită printr-un comentariu.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Verificare instalatie gaze la centrala termica de apartament”

 1. Atat centrala cat si instalatia de gaz de la locuinta se verifica la 2 ani.
  Pentru gaz poti gasi firme autorizate pe site-ul ANRE (cu adresa si numar de telefon) – oricare o poate face.
  Pentru centrala iti recomand sa apelezi la firma/reprezentanta pentru marca de centrala care o ai. Sau la cel care ti-a pornit centrala (ar trebui sa ai la garantia centralei 2 hartii: livret aparat si bulentin masuratori pe care scrie cand s-a facut si pana cind e valabil. (ca si verificarile tehnice la auto).
  Dar daca ai pornit centrala numai anul trecut si atunci s-au facut toate demersurile necesare (receptie si punere in functiune) atunci n-ar trebuie sa te bata la cap pana la anul (ma refer la cei de la gaz)

  Răspunde
 2. Am centrala din 2005.Verificarile instalatiei de gaz le-au facut tot cei recomandati de respectiva societate furnizoare de gaz.Rapid,la obiect,mai ieftin nu ieseam.Mai strang o piulita,schimba o garnitura,etc.Macar sunt acreditati si au habar ce fac.Cand vine vorba de revizia obligatorie a centralei,atunci trebuie sa cauti unul serios,cu actele la zi((financiar vorbind sunt unii ce-ti dau hartia respectiva OK,dar poate mai uita de un TVA…).Nu uita de asta,daca n-o ai nici o societate de asigurari nu despagubeste daca-i buba si face poc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.