Plimbare Antena 3

Diferenta dintre o ”plimbare” Antena 3 fata de o ”plimbare” de oameni normali

Nu știu, poate au mai observat și alții treaba asta, dar o zic și eu. Diferența fundamentală dintre o ”plimbare” Antena 3 față de o ”plimbare” de oameni normali o veți regăsi imediat în elementele de mai jos.

Plimbare Antena 3: se mai lasă și cu jurnaliști agresați, fără ca nici o forță de ordine să intervină.

Plimbare Antena 3: se mai lasă și cu ”inteligențe” de genul ăsta.

Plimbare de oameni normali: nici urmă de violențe, ba chiar am auzit la un moment dat ceva de bine din partea unuia dintre cei de acolo. Om care dădea dovadă de obiectivitate și deschidere la dialog. Nu venise nimeni să taie capul cuiva, că dacă erau porniți pe așa ceva nu mai stătea nimeni la discuții.

Concluzie: diferența fundamentală dintr-o plimbare Antena 3 față de o plimbare normală constă în gradul de violență a manifestării. Cumva, gradul mare de violență este invers proporțional cu gradul mare de inteligență. Adică, proștii nu numai că sunt mai mulți, ci și mult mai violenți și lipsiți de obiectivitate.

Surse de inspirație pe care vi le recomand și vouă: Arhi, Vali, Sebi.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Vasile

  Reply Reply 30/08/2014

  corect

 • DraceaDan

  Reply Reply 30/08/2014

  Urât mai îmbătrânesc unii.

  Poate n-am înțeles contextul. A zis reporterul ceva care să aprindă spiritele?

Leave A Response

* Denotes Required Field