Am câteva chestii de vândut și am zis să fac o listă în acest articol. Dacă vă interesează ceva din lista de mai jos, dați-mi un mail la gabriel.gsmro@gmail.com cu adresa de livrare și un număr de telefon de contact pentru firma de curierat. Nu fac schimburi, nu fac combinații, nu negociez. Am pus prețurile într-un mod suficient de decent încât să fie ok pentru toată lumea. Primul venit, primul servit, așa că orice tentativă de schimb, combinație sau negociere va lungi lucrurile inutil și există posibilitatea să livrez deja la cineva mai hotărât. Mulțumesc pentru înțelegere.

Update: s-a dat. Tabletă Nexus 7, versiunea 2 (cea mai nouă) cu 16GB de memorie internă și Wi-Fi only. I-am făcut și un review aici. O vând pentru că am câștigat una nou nouță la un concurs. Pe a mea o păstrez și nu am de gând să o schimb pentru că e chiar o tabletă bună. Deci, tableta e nouă, livrată de eMAG. Este modelul de aici. Vreau 850 lei pe ea. Nici mai mult, nici mai puțin. Trimit cu ramburs prin plata transportului la client sau transfer bancar direct în contul meu ING cu plata transportului la mine. După cum se poate observa în poza de mai jos, tableta stă cuminte în cutia ei, deci cel care o comandă îi va face unboxing.

Nexus 7 2013

Samsung Galaxy S4 alb. Aspect 9/10. Stare foarte bună. Accesorii incluse. 1.400 lei.

Memorie RAM DDR3 4GB100 lei. De la eMAG, resigilate – primită mai de mult și nefolosită.

RAM

Dacă e cineva interesat discutăm pe mail la gabriel.gsmro@gmail.com Voi avea o perioadă mai încărcată și mi-e greu să răspund în timp util la telefon. Mulțumesc frumos!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  11 replies to "Vând la preț bun"

  • Pato Basil

   Spor la vanzari, poate daca nu stabilisem deja pentru Nexusul meu…ma interesa telefonul. Tableta inca nu ma incanta fiindca nu-i vad o utilitate, pentru un randament practic si economic sporit si cum am prevazute alte cheltuieli substantiale din vara nu-mi permit sa ma intervin in buget.

  • Vali Crintea

   succes in vanzare

  • petronel dobre

   Accepti plata si prin paypal? M-ar interesa ramii aceia.

  • crissh24

   uhhh vreau samsungulll :((

   • Gabriel Ursan

    Încă e disponibil pentru vânzare. Dacă vrei să-l cumperi poți să-mi dai un mail.

  • crissh24

   In rate il dai ? :))))
   cand ma gandesc ca la sfarsitul lunii sunt nevoita sa ma leg inca 2 ani la cap cu cosmote , imi vine sa morrr :(((

   • Gabriel Ursan

    Din păcate nu e chiar al meu, e al șefei mele și mi-e mai greu să îl dau în rate.

  • crissh24

   Si chiar daca era al tau nu l-ai fi dat , ca e normal :)) gumeam si eu nah…
   Chit ca raman fata telefon, nu cred ca mai prelungesc cu ei :( eu.nu prea vb la telefon.. daca vb 100 min pe luna… mesaje dau mai.multe… dar nu extraordinar.. de aia nu se merita sa am abonament, sa platesc o gramada de bani aiurea pentru un tel.

   • Gabriel Ursan

    Dacă era al meu recunosc că m-ași fi gândit. Probabil aș fi acceptat și rate în cele din urmă.

    • crissh24

     Atunci pacat ca nu e al tau :)))
     Sper ca nu te deranjez cu prostiile mele :p
     si daca l-ai fi dat in rate, ce garantie aveai ?? Haha :)
     Stii ca am facut un calcul daca mi-as lua telefon la liber si as ramane pe cartela, sau sa continui cu abonamentul… stii de ce se imbogatesc astia ?? La abonament , cu o optiune medie de 10 euro pe luna, si diferenta daca as ramane pe cartela , e de 1000 lei care intra extra in buzunarul cosmote decat daca as lua un tel la liber si as ramane pe caerwla. Nu stiu daca ai inteles ceva :)))

Comentează la acest articol