Kindle Paperwhite 3

Vând eBook reader Kindle Paperwhite Wi-Fi

Chiar dacă îl am de foarte puțină vreme, am hotărât să vând al meu eBook reader Kindle Paperwhite Wi-Fi. Îl vând pentru că mi-am luat tableta Nexus 7 2013 Wi-Fi și în aceste condiții nu mai am nevoie de el pentru că îmi pot citi biblioteca Kindle direct de pe tabletă. Update: s-a vândut. E drept că experiența de citire a cărților folosind un Kindle este inegalabilă, iar despre asta am scris mai multe în acest articol, însă nu prea mai am timp de citit o carte din fir-a-n păr, așa că orice citesc pe bucăți pot citi și pe tabletă. Deci, vând eBook reader Kindle Paperwhite Wi-Fi cu 450 lei (100 euro). Este ca și nou. L-am cumpărat de pe eMAG acum aproximativ 3 luni și l-am folosit intens doar două săptămâni: are doar o reîncărcare completă la activ. Am la el garanția full pe care o dau mai departe cumpărătorului, cutie, tot – e ca un produs nou, numai că l-am desigilat eu. Iar pentru cei care caută să-și cumpere un Kindle dar nu știu prea multe detalii, trebuie să menționez că acest Kindle este ultimul model de eBook reader de la Amazon (cel cu lumină încorporată). În Galați îl livrez fără costuri suplimentare de transport cu predare personală. În afara orașului va trebui să suportați costurile de transport (vi-l trimit eu prin contractul de firmă cu sub 12 lei pe transport, deci tot e mai ok ca de la un magazin online :)). Dacă sunteți interesați dați un click aici și contactați-mă. Poze mai jos.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • minunata jucarie, eu am fara lumina :( :(

 • Lucian

  Reply Reply 09/09/2013

  Daca nu il dai poate il voi cumpara eu, insa inainte astept sa vad daca am reusit sa strang destuli oameni la acel chestionar.

 • Sergiu

  Reply Reply 26/10/2013

  Salut! Ai vandut readerul? Daca nu, te rog sa-mi trimiti un mail sa discutam.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 26/10/2013

   Salut Sergiu! Da, s-a dat încă de a doua zi după postarea anunțului.

 • Iulian

  Reply Reply 19/07/2014

  sal, mai ai kindle paperwhite ?

Leave A Response

* Denotes Required Field