Impossible – James Arthur

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Din seria mai bine decât originalul, vă invit să vă dați cu părerea despre interpretarea melodiei Impossible de către James Arthur, proaspătul câștigător X Factor în S.U.A. Impossible este melodia cântăreței Shontelle, însă mie mi se pare că James Arthur o interpretează mult mai bine. Iar Shontelle cred că nu are de ce să fie tristă pentru că a beneficiat și ea de un boost de promovare. James Arthur are și voce și nume predestinat de artist. Estimez că peste câteva luni vom vedea un altfel de James Arthur, mai aranjat și mai pregătit pentru showbiz. Rămâne de văzut dacă își va găsi o piesă potrivită lui pentru lansarea în cariera muzicală. Melodia Impossible de James Arthur poate fi ascultată prin intermediul videoclipului de mai jos.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend