Plecând de la premisa că reclama cu Ghiță Ciobanul e pe bune, nu pot să nu salut departamentul de marketing Vodafone România. Pe site-ul RomaniiAuInitiativa.ro puteți afla mai multe detalii despre proiectul de marketing Vodafone. Ăsta e cu adevărat marketing și creativitate. Idei pe care conducerea nu le vrea imediat transformate în conversii :). Însă, astfel de idei aduc puncte în plus unui brand. Prima dată când am văzut reclama cu Ghiță Ciobanul la televizor, am crezut că e o idee bună, dar că e făcătură. Însă am început să sap pe acest subiect și se pare că în cadrul proiectului Românii au inițiativă, Vodafone România chiar o face pe bune. De fapt, nu știu dacă e vorba de Vodafone România pentru că s-a ocupat cu siguranță o agenție de publicitate de toată treaba. Mie îmi place și inițiativa și reclama. Mai jos aveți reclama la florăria online și la reclama cu Ghiță Ciobanul. Pagina de Facebook a lui Ghiță Ciobanul aici. Voi ce părere aveți?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  17 replies to "Lecție de marketing cu Ghiță Ciobanul"

  • ce tari sunt….floraria mi se pare o idee super misto, domnul cioban e amuzant, sper sa aiba cont real si sa pun poze cand taie oaia…in rest inainte cu mamaliga si tuica, sa stie toata lumea ca la noi se mananca bine ;))!

  • Robert Ilie

   Eu abia aștept să văd alte inițiative. Dar și așa, ideea este una foarte interesantă.

   • Yamasha

    cand ai bugete mari, ai si oameni cu „initiativa”. super reclamele:D

  • Dan

   E laudabil faptul ca e real contul. Si daca e real, nu numai ca e amuzant, dar le da altora idei despre ce poti face cu tehnologia.

  • Postolachi Dumitru

   Vodafone a cumparat cumva FlorideLux? E prea reclama pe fata asa la un business la care sa nu fie implicati…

  • Petre Dalea

   Vodafone e doar pentru ciobani ? … cred ca trebuie sa schimb reteaua si abia ce am scapat de Orange iar la Cosmote nu ma duc.

  • engleza

   Mi se pare oarecum „rafinat” Ghita pentru a fi verosimila povestea. Oricum, felicitari celor care au avut astfel de initiativa!

  • Dacă este real sau nu nici nu mai contează. Ideea este excelentă.

   Și dacă este un cont real, ceva magie tot există: Ghiță are un asistent care în loc să se ocupe de oi, stă să-i facă poze. Și sper că nu suspectați maidanezul :)

   • Gabriel Ursan

    Păi dacă era suspectat maidanezul era propus de mult pentru eutanasiere :).

Comentează la acest articol