Lecție de marketing cu Ghiță Ciobanul

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Plecând de la premisa că reclama cu Ghiță Ciobanul e pe bune, nu pot să nu salut departamentul de marketing Vodafone România. Pe site-ul RomaniiAuInitiativa.ro puteți afla mai multe detalii despre proiectul de marketing Vodafone. Ăsta e cu adevărat marketing și creativitate. Idei pe care conducerea nu le vrea imediat transformate în conversii :). Însă, astfel de idei aduc puncte în plus unui brand. Prima dată când am văzut reclama cu Ghiță Ciobanul la televizor, am crezut că e o idee bună, dar că e făcătură. Însă am început să sap pe acest subiect și se pare că în cadrul proiectului Românii au inițiativă, Vodafone România chiar o face pe bune. De fapt, nu știu dacă e vorba de Vodafone România pentru că s-a ocupat cu siguranță o agenție de publicitate de toată treaba. Mie îmi place și inițiativa și reclama. Mai jos aveți reclama la florăria online și la reclama cu Ghiță Ciobanul. Pagina de Facebook a lui Ghiță Ciobanul aici. Voi ce părere aveți?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

17 comentarii la „Lecție de marketing cu Ghiță Ciobanul”

 1. ce tari sunt….floraria mi se pare o idee super misto, domnul cioban e amuzant, sper sa aiba cont real si sa pun poze cand taie oaia…in rest inainte cu mamaliga si tuica, sa stie toata lumea ca la noi se mananca bine ;))!

  Răspunde
 2. E laudabil faptul ca e real contul. Si daca e real, nu numai ca e amuzant, dar le da altora idei despre ce poti face cu tehnologia.

  Răspunde
 3. Dacă este real sau nu nici nu mai contează. Ideea este excelentă.

  Și dacă este un cont real, ceva magie tot există: Ghiță are un asistent care în loc să se ocupe de oi, stă să-i facă poze. Și sper că nu suspectați maidanezul :)

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend