V-am zis că îmi iau Chromebook, da? :)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pe 9 aprilie mi-am comandat un HP Chromebook 11 de pe Amazon UK, iar pe 17 urmează să-mi fie livrat. Ce mi se pare fain este faptul că poți să urmărești îndeaproape pachetul. Livrarea internațională se face cu UPS, iar Amazon îți oferă un număr de urmărire a comenzii așa cum e numărul de AWB la noi.

Însă totul e mult mai detaliat. Spre exemplu, pachetul cu Chromebook-ul meu a plecat pe 9 din Tamworth (UK), a trecut mai apoi prin Barking (UK) și a ajuns în Herne-Boernig (Germania) pe 10. Apoi a mers în Frankfurt după care în Nurnberg (Germania). De pe 11 stă acolo, urmând probabil să își continue drumul către mine de luni încolo, astfel încât să ajungă joi. Grea mai e așteptarea asta :). Transportul m-a costat în jur de 10 lire sterline, dar mă gândesc că pentru 15 lire în plus îl puteam avea în 2-3 zile.

Chromebook-ul m-a costat 219 lire plus vreo 10 lire transport, iar după conversia Amazon din lire în lei m-a ajuns în final puțin peste 1.350 lei toată afacerea. Plata se face prin card înainte de livrare.

Despre cum mi-aș fi dorit să fie Chromebook-ul perfect am scris aici.

E clar că nu e cel mai performant laptop din lume, dar privind la raportul dintre calitate și preț eu zic că e o afacere bună. Mă gândesc numai la faptul că are display IPS și SSD, iar la banii ăștia nu te atingi de un laptop cu Windows… cred. Am ales până la urmă HP Chromebook 11 în loc să aștept Samsung Chromebook 2, deoarece în varianta de 11.6 inchi (așa cum îmi doresc eu) ambele au cam aceeași configurație hardware. Spatele din piele (gen Samsung Galaxy Note 3) a lui Samsung Chromebook 2 nu mă încălzește cu nimic. Despre Samsung Chromebook 2 am scris aici. În plus, HP Chromebook 11 se încarcă cu un încărcător microUSB normal, la fel ca orice smartphone cu Android sau ca orice telefoane non-Apple.

Când sosește vă țin la curent cu detalii, prime impresii și poze. Keep in touch :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „V-am zis că îmi iau Chromebook, da? :)”

  1. Activitatile pe care le desfasor eu le pot face excelent pe un chromebook, curand sper sa-mi cumpar si eu unul. Astept sa-ti vad parerea despre modelul de fata :), pare tentant si pentru mine.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend