Un Chromebook pe gustul meu

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Dacă m-aș ocupa de treaba asta la Google aș face un Chromebook pe gustul meu. În mare parte acesta ar semăna cu HP Chromebook 11. Adică, să aibă ecran IPS, tastatură cu feedback bun ca să-ți fie mai drag să scrii, să aibă maxim 12 inchi (chiar sub, pentru un maximum de portabilitate) și să se încarce cu un încărcător normal de smartphone sau tabletă cu mufă microUSB, ca să-l pot încărca oriunde cu aproape orice încărcător. Pe lângă aceste caracteristici care există deja la HP Chromebook 11 aș adăuga măcar 4GB de RAM sau 8GB. Atât. Nimic mai mult. Mai aștept până pe 15 aprilie să văd dacă mai apare ceva nou. Dacă nu, sunt foarte hotărât să-mi iau acest HP Chromebook 11. Majoritatea lucrurilor pe care le fac la computer se întâmplă peste 90% în browserul de internet. E momentul să testez ceva nou :) L-am găsit ok pe Amazon UK că acolo nu mai plătești vamă și TVA la ce comanzi din câte am înțeles. HP Chromebook 11

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Un Chromebook pe gustul meu”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend