Am câștigat un concurs online

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Nu știu dacă mai țineți minte concursul online organizat de Gimo.ro, site-ul de anunțuri imobiliare care a cerut părerea blogosferei pentru refacerea site-ului. Ei bine, vroiam să mă laud că am obținut premiul 1 :) și că l-am primit de ceva vreme, dar n-am apucat să pun o poză cu acesta. Așa că am făcut un selfie cu camera frontală de la Nexus-ul meu 5 crăpat de fiică-mea :). Ca și experiență de concurs, pot spune că e unul dintre concursurile organizate ca la carte. Timimg-ul a fost timimg, iar implicarea organizatorului maximă. Am fost sunat și felicitat pentru premiu. Plus de asta, am primit așa cum se cuvine proces verbal de predare primire, certificat de garanție la tabletă și tot tacâmul. Atât participarea cât și câștigarea acestui concurs a fost o experiență frumoasă. Abia aștept să văd în timp la Gimo.ro modificările sugerate de bloggeri. Va dura ceva timp, dar măcar direcțiile pozitive există. Mulțumesc Gimo.ro și mulțumesc evaluatorilor! Fiți blânzi cu camera frontală a smartphone-ului meu :) Și cu mine :) Gimo

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Am câștigat un concurs online”

  1. Super, felicitari, draga Gabi !!!
    Ma bucur pentru tine si pentru premiul castigat, un premiu frumos si util !
    Cat despre calitatea pozei, nu-ti face griji, unele asa ies ! :)
    Sa folosesti cu multa placere tableta ! :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend