Urasc sa intind rufe

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Urăsc atât de tare să întind rufe la uscat încât treaba asta a meritat un articol, fie el și de 6 rânduri. Simțeam nevoia să mă răcoresc undeva și nu aveam unde :) Mai mult, urăsc în general treburile casnice. Trebuie totuși să recunosc că viață grea mai au doamnele noastre când se îndeletnicesc cu astfel de activități. Respect doamnelor. Nu sunteți obligate să faceți asta, dar totuși o faceți ca să ne fie nouă bine. Genul de chestii care nu se văd și nu se simt până când, ca bărbat, ești pus în postura să le faci. Și le faci prost :) Și îți dai seama cât e de greu. Pentru că mănâncă timp. Și începi să-ți dai seama de impactul unor chestii aparent mărunte.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

6 comentarii la „Urasc sa intind rufe”

 1. Stiu… „Andrei scoate si tu rufele din masina si intindele” …dupa cateva minute „Pfoaaa asa intinzi rufele? Lasa ca le intind eu”
  Mai sunt cateva exemple de genul asta, sper sa nu vada comentariul :))

  Răspunde
 2. Cred ca trebuie sa ne luam de mana. Si eu urasc sa intind rufele, si urasc si sa fac ceva prin bucatarie. Acum vreo 3 ani si ceva eram altfel, dar m-am schimbat in mai rau. Daca inainte imi facea placere sa fac cate ceva prin casa, acum nu mai simt asta. Fac, mai aranjez una alta, repar tot ce se strica, mentin curatenia, dar pana la rufe si bucatarie.

  Răspunde
 3. Exista o solutie, se numeste menajera. Domnilor, sa punem mana la treaba si sa facem cat mai multi bani, astfel incat nevestele sa-si permita angajarea unor menajere. Tinere, necasatorite, fara iubit… ;) Si nimfomane ;)
  Daca vede Maria comentariul asta, sunt terminat! ;)

  Răspunde
 4. Te sfătuiesc să-i faci un cadou doamnei : un uscător de rufe. Eu am un Whirpool de vreo 3 ani. Tot ce-ți rămâne de făcut este să le calci… rufele să le calci :)

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.