Aplicația Știrili pentru Android a primit update

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Aplicația Știrili pentru Android a primit astăzi un update interesant, bazat pe unele aspecte și pe feedback-ul care s-a strâns în urma acestui articol publicat pe www.GabrielUrsan.ro. Chiar dacă pare ciudat, până acum utilizatorii nu își puteau alege din nou categoriile de interes odată ce acestea erau selectate, însă asta e una din principalele funcționalități pe care le aduce acest update. Dacă pur și simplu ai selectat prea multe categorii de interes și ești asaltat de prea multe știri, mergi în setări și șterge categoriile care nu te interesează. Apoi, o altă chestie interesantă a acestui update constă în selectarea surselor de știri. Asta e fain pentru că funcționează ca un feed reader cu surse prestabilite, iar dacă vreo sursă importantă lipsește, poți oricând să o propui. Dacă îți place aplicația Știrili, noul update îți permite să o recomanzi prietenilor direct din interfață. În cazul în care ai instalat deja aplicația Știrili pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android, este suficient să mergi în magazinul Google Play și să faci update manual de acolo. Dacă nu ai deja aplicația Știrili pe telefon, ar trebui să o încerci. O poți descărca de aici.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Aplicația Știrili pentru Android a primit update”

  • Buna Dumitru – Iti multumim pentru feedback. Ne uitam, incercam sa reproducem si revenim cu detalii si fix cat mai repede posibil. Apropo, ne-ai putea da versiunea ta de Android? Ne-ar putea ajuta la analiza problemei.

   Răspunde
   • Android 4.1.1

    Am intrat pe stirea de la RazvanBB: Când Google Chrome o ia razna, așa se aude blogul lui @cabral_ro :) si dupa aceea n-am mai vazut nimic decat pagini goale…

    Destul de ciudat… acum am deschis din nou aplicatia si… s-a deschis frumos la ultimul articol si… se vede…

    Răspunde
    • Dumitru – nici noi nu am reusit inca sa reproducem problema. Continuam sa verificam diferite scenarii si revenim. Tine-ne la curent daca mai apare problema si in ce context.

     Multumim.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend