Tratamente faciale gratuite la aBeauty clinique Galați

aBeauty clinique Galați organizează miercuri, pe 10 iulie 2013, un eveniment Open Day Sublime în care oferă tratamente faciale gratuite tuturor clienților existenți, dar și 50% reducere clienților noi. Evenimentele de tip Open Day au ca scop promovarea și demonstrarea live a beneficiilor măsurabile pe care anumite tipuri de tratamente le oferă. De asemenea, în cadrul evenimentelor Open Day, participanții vor avea parte de prețuri speciale valabile doar în ziua desfășurării evenimentului, așa că Open Day Sublime este un eveniment pe care nu trebuie să-l ratați și pentru care trebuie să vă planificați din timp.

Tratamentele faciale profesionale Sublime care sunt vedeta acestui eveniment Open Day, sunt singurele tratamente faciale profesionale din lume care stimulează producția de colagen cu infraroșu și radiofrecvență. Combinația dintre infraroșu și radiofrecvență aplică o cantitate de energie atât la suprafața dermului (infraroșu) cât și în profunzimea dermului. Acest lucru stimulează organismul să producă colagen într-un mod complet natural, iar spre deosebire de alte tratamente faciale, tratamentele cu eTwo Sublime oferă rezultate mai bune și la câteva luni după încheierea tratamentelor, deoarece organismul va produce colagen într-un ritm lent și după o perioadă îndelungată de la tratament, beneficiile fiind duble pe termen lung.

Despre tratamente faciale gratuite la aBeauty clinique

Tratamentul Sublime nu este dureros și nu este invaziv, însă după acesta există posibilitatea să vă apară o roșeață. În plus, timp de 24 de ore după efectuarea tratamentului, nu aveți voie să aplicați machiaj pe față, așa că dacă veți alege să beneficiați de super promoția de Open Day Sublime, nu vă planificați joi nimic special. O puteți face vineri sau sâmbătă, pentru că în 48 de ore de la finalizarea tratamentului Sublime veți începe să arătați superb. Eu zic să vă planificați acum.

Pentru a citi mai multe detalii despre evenimentul Open Day Sublime de pe 10 iulie 2013, vă recomand călduros să citiți acest articol de pe siteul oficial aBeauty clinique Galați. Pentru programări și informații suplimentare puteți trimite un email la galati @ abeauty . ro sau puteți suna direct la 0748884160.

Pe această cale doresc să vă reamintesc și de concursul verii desfășurat de aBeauty clinique Galați în parteneriat cu blogul www.GabrielUrsan.ro. Pentru a participa la concursul verii, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să fiți abonați la newslleterul www.GabrielUrsan.ro și la newsletterul aBeauty clinique. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți la finalul verii din lista de abonați activi la cele două newslettere (abonați activi = abonați care s-au înscris cu adrese de email reale și care deschid măcar o dată pe săptămână mailurile primite). Dacă nu v-ați abonat încă la cele două newslettere, o puteți face cu un click aici pentru abonarea la newsletterul www.GabrielUrsan.ro și cu un click aici pentru abonarea la newsletterul aBeauty clinique. Toate detaliile legate de acest concurs, perioadă de desfășurare și premii pot fi regăsite aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.