Un telefon ideal pentru a fi făcut cadou: Samsung Galaxy S3 Mini

În această perioadă multă lume se gândeşte ce cadouri să facă celor dragi de Crăciun, iar una dintre metodele cele mai uşoare de a face cadouri pe ultima sută de metri o reprezintă comenzile online.

Totuşi, până pe data de 20 decembrie ar fi indicat să comandăm online ce avem de comandat ca să sosească cel târziu în ajunul Crăciunului. De aceea, este important să ne orientăm către produsele care figurează pe stocul magazinelor online, astfel încât livrarea să se facă rapid.

În acest articol, mi-am propus să vorbesc un pic despre Samsung Galaxy S3 Mini, o variantă de dimensiuni mai mici şi de specificaţii tehnice mai reduse a deja celebrului Samsung Galaxy S3. Atenţie, a nu se confunda cu Samsung Galaxy Mini 2. E şi ăla un smartphone bun, însă e încadrat în altă clasă.

Samsung Galaxy S3 Mini este o idee foarte bună de cadou dacă aveţi pe cineva pretenţios în familie, care chiar ştie cu ce se mănâncă smartphonurile şi care chiar ştie cam ce-şi doreşte de la un smartphone. În plus, preţul de 1.399,99 lei nu este chiar aşa mare dacă ne raportăm la performanţe şi mai ales la design, acesta fiind relativ similar cu cel a binecunoscutului Samsung Galaxy S3, cu excepţia dimensiunilor, bineînţeles.

Samsung Galaxy S3 Mini poate fi comandat de aici pe albastru închis sau de aici pe alb, iar livrarea are şanse foarte mari să se realizeze până în ajunul Crăciunului dacă se efectuează comanda rapid. Sunt convins că pentru eMAG vor lucra firmele de curierat şi sâmbăta şi Duminica (22 – 23 decembrie) aşa cum s-a întâmplat şi de Black Friday.

Samsung Galaxy S3 Mini alb
Aşa arată Samsung Galaxy S3 Mini pe alb.
Samsung Galaxy S3 Mini albastru închis
Aşa arată Samsung Galaxy S3 Mini pe albastru închis.

Telefonul are specificaţii tehnice bune pentru un smartphone din clasa medie spre high.

Rulează sistemul de operare Android versiunea 4.1 Jellybean, are un display TFT de 4 inchi, GPS, bluetooth, Wi-Fi, cameră foto de 5 MP şi acumulator de 1.500 mAh.

În plus, pentru cei care apreciază smartphoneurile de dimensiuni medii, este o alegere ideală pentru că are dimensiuni mai reduse decât fratele său mai mare care se bucură în continuare de un real succes, Samsung Galaxy S3.

Diferenţa de preţ dintre Samsung Galaxy S3 (2.999,99 lei) şi Samsung Galaxy S3 Mini (1.399,99 lei) este un aspect important. E drept că specificaţiile tehnice nu sunt identice, însă pentru cei care au un buget în jurul sumei de 1.400 – 1.500 lei, Samsung Galaxy S3 Mini este o alegere bună.

Iată şi o galerie foto cu Samsung Galaxy S3 Mini, atât pe albastru închis cât şi pe alb.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Un telefon ideal pentru a fi făcut cadou: Samsung Galaxy S3 Mini”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.