Un prieten s-a întors în online

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


După mai multe peripeții atât în cartierul Micro 39 din Galați, cât și prin stațiunea Costinești, eu și Cky am devenit prieteni. În momentul acela, culmea era că deși amândoi aveam câte un bloguleț de rahat (nu că acum ar mirosi a primăvară – vorbesc doar în dreptul meu Cky, lasă cuțâtul :)), nu știam unul de altul. Abia într-o noapte târzie pe la barul lui Rusu din Micro 39, Galați, după mai multe beri nu știu cum a venit vorba de bloguri și ne-am descoperit și ca bloggeri chipurile. Bine, asta nu înseamnă că am făcut ceva împreună în online, că eram prea entuziaști, dar prea lipsiți de substanță. Țin mine că discutam destul de mult despre Zoso. Era un exemplu pentru noi și cred că încă este, cel puțin pentru mine. Chiar dacă nu pot să scriu pe stilul lui, îmi place stilul lui. Dar asta e o altă poveste pe care n-am să o dezvolt, pentru că acum e la modă să se spună despre tine că dacă scrii de bine despre un blogger respectabil ești pupincurist – eu doar apreciez munca din spatele esențialului și pentru asta mă înclin. Revenind la Cky, nu pot să-i spun decât bun revenit în online, bun revenit la mine în blogroll. Frate, ai început în forță, dar vezi că dacă repede dai, repede mori :), știi vorba :). Pune și scrie mai rar, dar mai consistent ca să țin și eu pasul, că un subiect bun dezvoltat pe scurt, rămâne doar un subiect bun ;). A, da, și Cky.ro e tot blog un gălățean al cărui autor participă la BGG 2.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Un prieten s-a întors în online”

  1. Mersi Guffy :)) Referitor la rapiditate, e pofta mane :) Plus ca postez si de la birou, telefon si cateodata seara de acasa!

    PS: Am introdus notify!
    PPS: Costinesti….ah ce zile :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend