cky

Un prieten s-a întors în online

După mai multe peripeții atât în cartierul Micro 39 din Galați, cât și prin stațiunea Costinești, eu și Cky am devenit prieteni. În momentul acela, culmea era că deși amândoi aveam câte un bloguleț de rahat (nu că acum ar mirosi a primăvară – vorbesc doar în dreptul meu Cky, lasă cuțâtul :)), nu știam unul de altul. Abia într-o noapte târzie pe la barul lui Rusu din Micro 39, Galați, după mai multe beri nu știu cum a venit vorba de bloguri și ne-am descoperit și ca bloggeri chipurile. Bine, asta nu înseamnă că am făcut ceva împreună în online, că eram prea entuziaști, dar prea lipsiți de substanță. Țin mine că discutam destul de mult despre Zoso. Era un exemplu pentru noi și cred că încă este, cel puțin pentru mine. Chiar dacă nu pot să scriu pe stilul lui, îmi place stilul lui. Dar asta e o altă poveste pe care n-am să o dezvolt, pentru că acum e la modă să se spună despre tine că dacă scrii de bine despre un blogger respectabil ești pupincurist – eu doar apreciez munca din spatele esențialului și pentru asta mă înclin. Revenind la Cky, nu pot să-i spun decât bun revenit în online, bun revenit la mine în blogroll. Frate, ai început în forță, dar vezi că dacă repede dai, repede mori :), știi vorba :). Pune și scrie mai rar, dar mai consistent ca să țin și eu pasul, că un subiect bun dezvoltat pe scurt, rămâne doar un subiect bun ;). A, da, și Cky.ro e tot blog un gălățean al cărui autor participă la BGG 2.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • cKy

  Reply Reply 16/07/2013

  Mersi Guffy :)) Referitor la rapiditate, e pofta mane :) Plus ca postez si de la birou, telefon si cateodata seara de acasa!

  PS: Am introdus notify!
  PPS: Costinesti….ah ce zile :)

 • cKy

  Reply Reply 16/07/2013

  Vezi poate arzi si tu niste sfaturi la : http://cky.ro/the-engagement-is-too-low/

Leave A Response

* Denotes Required Field