Un gând către un olimpic

Salut! Numele lui este Andrei Voicu și este un elev silitor. Un olimpic. Din păcate, condițiile materiale ale familiei din care face parte nu sunt tocmai cele mai bune. Înțeleg că în acest moment ar avea nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și de orice ajutor material care i se poate oferi. Puteți lua legătura cu mama sa direct pe pagina ei de Facebook aici. Există și un cont bancar deschis la CEC Bank pe numele Voicu Elena Gabriela RO49CECEC001946223998811 Nu am aflat acestă situație de la ei. Ei nu mi-au solicitat nimic. Nici măcar nu mă cunosc. Însă un vecin și un prieten binevoitor de-al lor mi-a povestit mai multe despre situație și am decis să scriu despre ea. Dacă simțiți nevoia să faceți un bine astăzi.

4 comentarii la „Un gând către un olimpic”

 1. Multumesc pentru ajutorul care il oferiti fiului meu Andrei,pentru sustinere,pentru tot.Mii de multumiri va adresez tuturor!

  Răspunde
 2. Foarte frumoasa initiativa. Si felicitari parintilor pt educatia data copilului.
  Asta ma face sa reflectez la cat de cruda e viata cu unii, in timp ce altii se lafaie in zeci, sute de mii de euro, fara sa lase nimic in urma…Off, Romania.
  Ca natie, tind sa cred ca intr-o tara ca asta exista de fapt 2 Romanii. Una a bastanilor, a oamenilor grei ( provenienta avutiilor e un subiect de interes, pt ca nu si-a cocosat niciunul spinarea pt banii aceia) si cea a cersetorilor, a cainilor vagabonzi, si a cautatorilor in gunoaie, a paturii de jos, care se zbate in saracie pt un colt de paine, care traieste din ajutoare sociale. Cine nu e de acord sa ridice o mana sus. Nu ai cum sa nu te revolti in fata unor asemenea situatii..

  Răspunde
  • Multumesc pentru ajutorul care il oferiti fiului meu Andrei,pentru sustinere,pentru tot.Mii de multumiri va adresez tuturor!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.